Skip to main content
Voka Deep Dive
  • Online

Voka Deep Dive: Sell like never before

Meer dan ooit heb je nood aan een sterk netwerk. Daarom brengt Voka Deep Dive de leden van de 45 Netwerken samen om te praten, sparren en discussiëren omtrent actuele topics die vandaag het bedrijfsleven bepalen. Leg nieuwe contacten en leer van elkaar tijdens deze gratis online netwerksessie.

De afgelopen tijd werd het veel moeilijker om mensen te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Ook prospecteren en verkopen moest plots vanop afstand. Eerst een telefonisch gesprek en daarna een afspraak met de klant op locatie. Helaas is het tijdens deze coronacrisis geen optie. Hoe gaan andere bedrijven daarmee om? Hoe schakelen ze? Hoe benaderen ze hun (potentiële) klanten nu?

Als antwoord ontwikkelde DHL Express een intern traject: ‘Sell like never before’. Tijdens deze Voka Deep Dive ontdek je alles over de uitrol van deze wereldwijde verkoopswitch. Sylvie De Smet en Laurent Beckers geven je unieke inzichten en hands-on tips om je klaar te stomen voor de toekomst van verkoop.

Na twee korte inspiratiemomenten ga je zelf aan de slag! In verschillende break-out sessies zal je kunnen netwerken en sparren rond dit thema.

Voka Deep Dive 2
Terugblik op de vorige editie van Voka Deep Dive over reboarding na corona.

 

Programma
  • 20u00: Welkomstwoord
  • 20u05: Inspiratiesessie 1 – Het DHL-traject "Sell like never before" en de meerwaarde van salesverantwoordelijken
  • 20u15: Break-out sessie 1
  • 20u40: Inspiratiesessie 2 – Het koopproces en de meerwaarde van data
  • 20u50: Break-out sessie 2
  • 21u15: Einde
Doelgroep

Dit online netwerkevent is exclusief voor de leden van de 45 Voka-Netwerken. Schuif mee aan een virtuele tafel met verschillende profielen in de bedrijfswereld. Zowel bedrijfsleiders als medewerkers zijn welkom, op voorwaarde dat ze deel uit maken van een van onze Netwerken.

Contactpersoon

Sara Davidson

Senior coördinator Netwerken

Wanneer

Prijs

Gratis voor de leden van de 45 Voka-Netwerken

€25,00 excl. BTW voor niet-leden

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo