Skip to main content
Map

Voka Connect: Elicio - Oostende

Verantwoord energiegebruik en de beperking van schadelijke emissies zijn een belangrijke uitdaging geworden voor onze maatschappij. Innovatieve technologische oplossingen bieden een antwoord maar onze energie-infrastructuur blijft achterop hinken. Hoe kan je als bedrijf blijven groeien en een duurzame energietransitie (helpen) maken?

Windenergie is alvast een uitstekende keuze gebleken. Het is een van de snelste groeiers in de markt voor duurzame én conventionele elektriciteit. Willen we verder een duurzame en toekomstgerichte economie uitbouwen, dan vormt windenergie onbetwistbaar een essentiële pijler hierin.

Voor deze Voka Connect zijn we dan ook te gast bij Elicio. Elicio ontwikkelt, bouwt en contracteert hoogtechnologische on- en offshore windmolenparken en werkt daarvoor samen met de grootste energieleveranciers van Europa.  

CEO Alain Janssens geeft eerst inzicht in de strategie voor energietransitie van Elicio, daarna kan je met collega-ondernemers ideeën en ervaring uitwisselen rond het inzetten en de meerwaarde van groene energie voor je onderneming.

Programma

  • 18.30 uur: ontvangst
  • 19.00 uur: Elicio - opgewekt door de wind
  • 20.00 uur: netwerking

Sprekers

Alain Janssens werkt al meer dan 25 jaar in de energiesector en bouwde onder andere bij Engie ervaring op in het ontwikkelen en financieren van diverse energieprojecten. Hij spitste zich toe op de diverse uitdagingen en kansen die samengaan met de energietransitie, binnen en buiten Europa. Sinds 2020 is hij CEO van Elicio. 

Andries Teerlynck is director sales, hr, IT en pr bij Elicio.

Doelgroep

Voor zaakvoerders, CEO's en plant managers van kmo's. 
Voka Connect is exclusief voor Voka-leden. 

Ontdek bij welke andere topbedrijven we in 2023 met Voka Connect nog te gast zijn!

Contactpersoon

Mathijs Van Loo

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Elicio
John Cordierlaan 9
8400 Oostende

Wanneer

Prijs

65 euro (exclusief voor Voka-leden)

Voorwaarden

Exclusief voor ondernemers, zaakvoerders en plantmanagers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal de volledige deelnameprijs aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag