Skip to main content

Verhoog je persoonlijke veerkracht

Vergroot je vermogen om met stress, verandering en tegenslag om te gaan

Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag. Je 'veert' als het ware terug. Mensen met een hoge veerkracht laten minder snel de moed zakken. Ze gaan door, wat er ook gebeurt. Meer nog, ze komen er zelfs sterker uit! 
Is je veerkracht laag? Dan stapelt stress zich op. Het goede nieuws is, is dat je je veerkracht kan trainen en verhogen.  

Tijdens de workshop bekijken we wat de drijvers zijn van veerkrachten en hoe we die kunnen verhogen.  Je krijgt een aantal praktische tools aangereikt die je in je privé- en professioneel leven makkelijk kan toepassen. Je verkent wat jouw grootste stressoren zijn en hoe je hiermee kan omgaan.

Na de opleiding 

  • Begrijp je beter of je persoonlijke veerkracht vandaag hoog of laag is en hoe je die kan verbeteren
  • Heb je vaardigheden ontwikkeld die je helpen om de negatieve effecten de baas te kunnen wanneer tegenslag opduikt
  • Heb jij je persoonlijke veerkrachttriggers ontdekt en een plan van aanpak opgemaakt om die gebieden die het meest uitputtend zijn aan te pakken

Voor wie is deze training bestemd?

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die graag zijn persoonlijke veerkracht wil verhogen.  Het is vandaag een grote uitdaging, zowel voor werknemers als voor leidinggevenden om alle ballen in de lucht te houden.  Het vinden van een juiste balans is essentieel en verhoogt het algemeen welzijn.

Jouw expert

martine

Martine Van Campenhout - Authentic Talent

Martine is zaakvoerder van Authentic Talent en werktalscoach, trainer en HR Consultant.  Ze heeft een jarenlange ervaring als leidinggevende en HR Director binnen de Fast Moving Consumer Goods industrie.  Doorheen haar carrière heeft ze steeds in een internationale omgeving gewerkt en is ze steeds actief bezig geweest met het opzetten van programma’s om het welzijn van de werknemers te verhogen, en de vaardigheden van de leidinggevenden aan te scherpen.

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Adres

Voka KvK Mechelen - Kempen
Onze-lieve-vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€360 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: T.e.m. 28/1 betaal je als Voka-lid slechts €324.

Niet-leden:
€540 Excl. BTW

Voorwaarden

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €360/leden en €540/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 28 januari is het projectbedrag als lid van Voka €324. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 7 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

KMO-portefeuille

Meer info?

Ontdek onze vacatures!
De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx