Skip to main content
inner playbook
  • Online

'Veerkracht in deze uitdagende tijd' met mindfultraining

Geniet van de weldaad van mindful ondernemen. 

Zorgt al dat extra schakelen en multitasken voor een nerveus en opgejaagd gevoel? Ben je soms angstig of kan je slecht slapen? Heb je het moeilijk om je geest tot rust te laten komen? Weet je soms even niet hoe je moet omgaan met de veranderende realiteit? Kan je een mentale boost gebruiken in de huidige chaos?

Denis Corthier
Denis Corthier

Een resilience booster met daaropvolgend 7 sessies gratis mentale training voor rust in je hoofd, hart en handelen. Reculer pour mieux sauter.

  • Een mindbooster op 2 maart van 12.00u – 13.00u In dit webinar van 45 minuten leer je wat het effect is van crisistijd op je brein en hoe je veerkracht kunt ontwikkelen in plaats van angst en onzekerheid
  • Mindtraining iedere dinsdag en donderdag, telkens van 12.00u tot 12.15u op 4-9-11-16-18-23-25 maart

Ben je leidinggevende en enthousiast? Schrijf je dan in voor deze mindbooster en ervaar aan den lijve de weldaad van wetenschappelijk bevestigde technieken. 

Aangeboden en geleid door Denis Corthier, reeds 25 jaar executive coach. 

Naast de significante financiële waarde die dit initiatief je gunt, is dit geschenk aan jezelf vooral onbetaalbaar qua impact. Doen!

Train je mind en verander je brein. Veerkracht zit in je mind!

10 tips

Bonus:

Ontdek op onze social media 15 tips voor goed leiderschap van je collega ondernemers en laat je inspireren.

Wil je jezelf uitdagen en deel worden van deze CEO community?  Suggestie voor een thema waar jij van wakker ligt? Geef dan een seintje via leen.binnemans@voka.be
 

Fotocredit: getty images
Fotocredit getty images

Over Potential Project

Potential Project is werkzaam in 25 landen op het gebied van leiderschaps- en organisatieontwikkeling gebaseerd op mindfulness. In samenwerking met Harvard Business Review publiceren ze regelmatig wetenschappelijke artikelen over de mogelijkheden en resultaten van mindfulness voor professionele organisaties.

www.potentialproject.com


 

 

Contactpersoon

Leen Binnemans

Manager communities

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatievoorwaarden
Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 1u voor aanvang van de sessie. 

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl