Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Netwerking

VCDO Community Event: Verklein je digitale voetafdruk

Op dit Voka Charter Duurzaam Ondernemen Community event kom je opnieuw samen met zoveel mogelijk VCDO'ers om inspiratie op te doen, andere duurzame ondernemers te ontmoeten én kennis te maken met enkele leden van de evaluatiecommissie.

Het is tijd voor alweer een inspirerend VCDO Community event! Deze keer komen we samen in de prachtige Oranjerie van Statik in Leuven, waar spreker Pieter Jelle De Brue je leert wat een digitale CO2-afdruk juist is en hoe je je digitale voetafdruk vermindert. Daarna krijg je de kans om een aantal leden van de evaluatiecommissie te bestoken met vragen over jullie nieuwe actieplan en duurzame banden te smeden met mede VCDO-ers tijdens een netwerkmoment en gezellige (vegetarische) lunch.

De spreker

 

Pieter Jelle De Brue is oprichter en CEO van Statik, een agency dat met digitale strategieën, webdesign en communicatie organisaties helpt om aan de slag te gaan met toegankelijke technologie. Als digitaal expert bedenkt en bouwt hij platformen en interfaces die de wereld écht vooruit helpen. 

Met steun van

Contactpersoon

Adriana Wilmots

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Adres

Statik
Vital Decosterstraat 67A
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Dyls februari2024
Proximus