Skip to main content
Map

Samen groeien - Wellbeing (Plato, Welt & Bryo)

Op 14 oktober nodigen we graag alle deelnemers van Plato, Welt & Bryo uit voor een collectieve sessie. Tijdens dit 'Samen Groeien'-event focussen we op 'wellbeing': een thema's dat steeds meer relevant wordt voor ondernemers. Het is tijd om weer naar de toekomst te kijken en samen te ondernemen en samen te groeien. Met deze nieuwe baseline willen we volop gaan voor een gezonde, duurzame en gedeelde groei.

Deze sessie wordt gevolgd door het netwerkevent V-DAY. 

Onze keynote spreker die je zeker niet mag missen?

adb

Ann De Bisschop werkte meer dan 25 jaar in de media en bekleedde meerdere directiefuncties. Ze zette de radiozenders Qmusic en JOE succesvol op de kaart. Daarna is ze zich gaan toeleggen op het welzijn van de medewerkers van Medialaan. Ze zetelde er in het directiecomité, eerst als commercieel directeur, later als directeur radio, om finaal Wellbeing Director te worden voor de hele mediagroep. Ze beseft als geen ander dat het werkklimaat en -ritme in veel bedrijven een hoge tol eist. Volgens Ann kan het anders en beter, en daarom is ze dé perfecte spreker op dit Samen Groeien-event. 

De eerste 50 ingeschrevenen die deelnemen ontvangen gratis het boek van Ann De Bisschop haar tweede boek WELLBEING = WINST. In dit boek overtuigt ze managers en bedrijfsleiders dat investeren in welzijn geen luxe is, maar een noodzaak om als organisatie succesvol en futureproof te zijn. Met een beleid rond wellbeing ruimen stress, burn-out en presenteïsme plaats voor enthousiaste, veerkrachtige en geëngageerde medewerkers.

WELLBEING = WINST

Dit event is exclusief voor deelnemers Plato, Bryo & Welt van Voka Vlaams-Brabant en is gratis.

 

Logo vlaio

Contactpersoon

Katrien Van Damme

Adviseur Plato - groei, opvolging en overname

Adres

Den Berg
Bergkapelstraat 98
1840 Londerzeel

Wanneer

Prijs

Gratis voor Platonisten en Bryo's van Voka Vlaams-Brabant.

De inschrijvingen voor 'Samen Groeien' zijn inmiddels afgesloten.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

imu - vzw - tijd
AW_Welt_6stappenplan
Proximus
Nacht van de Verbeelding 2023
imu - vzw - bebat
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
MK - Advertentie Van Dessel
imu - vzw - Baloise
AW_Digitalisering
AW_ad whitevideo tech@venture
IMU - vzw - INNI
Advertentie VanRoey- nov