Skip to main content
Map

Vaart Club met dr. Alexandre Mottrie

De Vaart Club strijkt voor een laatste keer dit jaar neer op 23 november 2023. Dit netwerk-programma voor Oost-Vlaamse zaakvoerders laat jou kennismaken met prominente gastsprekers met een hart voor de Denderstreek. De topics zijn steeds maatschappelijk relevant, gebracht vanuit een lokale invalshoek. Schrijf je zeker in voor deze aperitief met inhoud!  

Op donderdag 23 november verwelkomt de Vaart Club jullie van harte voor de derde editie van deze unieke netwerkgelegenheid. Dit nieuwe programma brengt ondernemers met een hart voor de Denderregio samen in de warme omgeving van onze hub in Aalst, de Voka Vaart. 

Voor deze laatste editie van 2023, verwelkomen we dr. Alexandre Mottrie (ORSI) als Bedenker aan de Dender. Na het inhoudelijke programma nodigen we jou uit voor informeel netwerkmoment met een hapje en een drankje in onze eigen bar.  

Programma

  • 18.00 – 18.20 uur. Ontvangst met verfrissing

  • 18.20 – 18.30 uur. Verwelkoming door Jan Van Gyseghem, regiodirecteur Aalst van Voka Oost-Vlaanderen 

  • 18.30 – 19.15 uur. Sofagesprek met dr. Alexandre Mottrie (ORSI) 

  • 19.15 – 20.30 uur. Netwerkmoment met hapje en drankje 

Bedenker aan de Dender

Dr. Alexandre Mottrie is een vooraanstaande uroloog die wereldwijd erkenning heeft gekregen voor zijn baanbrekende werk op het gebied van robotgeassisteerde chirurgie.  

Als oprichter van ORSI heeft dr. Mottrie een toegewijde plek gecreëerd voor onderzoek, training en innovatie op het gebied van robotchirurgie, wat zijn blijvende invloed in de medische wereld benadrukt. Hij heeft talloze publicaties en wetenschappelijke bijdragen op zijn naam staan, en zijn inzet voor het trainen van andere chirurgen heeft bijgedragen aan de verspreiding van hoogwaardige medische zorg over de hele wereld.  

Dr. Mottrie is nauw verbonden met Aalst vanwege zijn cruciale bijdragen aan de medische gemeenschap en zijn invloed op de ontwikkeling van geavanceerde chirurgische praktijken in het OLV Ziekenhuis. 

Alexandre Mottrie

Info & Inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 17 november of tot wanneer de maximale capaciteit is bereikt.  

Voor wie? 

  • Exclusief voor zaakvoerders  

  • Exclusief voor leden van Voka Oost-Vlaanderen 

  • één inschrijving per onderneming 

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar Céline Van den Bossche

Contactpersoon

Céline Van den Bossche

Events & Netwerking - Info & Advies

Adres

Werf 8
9300 Aalst

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden mits inschrijving

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Nacht van de Verbeelding 2023