Skip to main content
Map

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen Antwerpen-Waasland

Duurzaam Ondernemen

Na een jaar vol duurzame acties worden de laureaten van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen feestelijk in de bloemetjes gezet. We verwelkomen daarnaast ook de nieuwe deelnemers, die aan de start van hun verduurzamingstraject staan. Tussendoor maken we voldoende tijd voor inspirerende inhoud en boeiende connecties!

Op woensdag 21 juni brengen we de nieuwe deelnemers en de laureaten samen op de jaarlijkse uitreiking van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Het belooft een wederom een onderdompeling te worden in duurzaamheid met een feestelijk kantje. 

Raak geïnspireerd door de acties van andere deelnemers, leer gepassioneerde ondernemers en duurzaamheidsverantwoordelijken kennen en duik in de wondere wereld van het duurzaam ondernemen.

Programma

We werken achter de schermen volop aan het programma, maar je kan je alvast inschrijven.

De uitreiking gaat door op woensdag 21 juni 2023.

Ook interesse?

Wil je ook deel uitmaken van deze groeiende community? We verwelkomen je graag bij het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

Neem een kijkje op de website of contacteer ons snel!

Met de steun van

Partners

Wanneer

Prijs

Dit evenement is exclusief voor VCDO-deelnemers en leden van de evaluatiecommissie en wordt gratis aangeboden.

Maximaal 3 deelnemers per organisatie.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende