Skip to main content
Fietsevent 2020

UITGESTELD - Fietsworkshop 2020

Deze activiteit wordt naar aanleiding van coronavirus-maatregelen verplaatst naar een nieuwe datum na 15 mei. Zodra de nieuwe datum gekend is, ontvangen deelnemers hierover een bericht.

Omwille van het succesvolle event ‘Fietsoplossingen voor bedrijven’ op 12 september 2019, organiseert Voka Vlaams-Brabant in kader van het miK-project (milieu-infopunt voor de KMO) samen met de partners Befimmo, Silversquare Coworking en de gemeenten Zaventem, Machelen en Vilvoorde een vervolg.

Waar dit eerste event vooral inspirerend en informerend wilde zijn, willen we tijdens de volgende bijeenkomst de bedrijven zelf activeren en komen tot concrete voorstellen en misschien zelfs tot de vorming van ware fiets-allianties. De focus van het event is "bereikbaarheid per fiets".  

Zowel in functie van woon-werkverkeer als van korte dienstverplaatsingen zetten we in deze sessie de ‘modal shift’ per fiets centraal.

De deelnemers zullen gestimuleerd worden om in interactie te gaan en eventuele samenwerkingen op te starten rond fietstoepassingen. 

De deelnemende bedrijven worden in 2 parallelle workshops samengebracht om onder begeleiding van 2 mobiliteitsexperten te brainstormen. Output van de workshops: een concreet overzicht van fietsgerelateerde noden en (toekomstige) initiatieven van bedrijven uit de regio Zaventem – Machelen – Vilvoorde. Thema’s die aan bod kunnen komen zijn: gezamenlijke bedrijfsfietsenvloot, fietsleasing, fietsdelen, bedrijfssteps, plooifietsen, BlueBike abonnementen, Mobit, etc. 
 

 • 10u00 Ontvangst
 • 10u15 Keynote door Wouter Florizoone, gepassioneerd fietser en expert Transport & Mobility Leuven (TML)
 • 10u30 Parallelle workshopsessies begeleid door experten TML
 • 12u00 Plenaire terugkoppeling door experten TML
 • 12u15 Netwerklunch 
 • 13u00 Einde voorzien
   

We wensen deelnemers te stimuleren met alternatieve vervoersmodi naar het event te komen. 

 • Met de fiets
 • Met de trein tot station Nossegem; vanaf dit station leggen we een shuttle in. Gelieve in reactie op onze bevestigingsmail te laten weten of je van deze shuttle gebruik wenst te maken 
 • Met de trein tot station Zaventem: er zijn Bluebikes ter beschikking. Gelieve in reactie op onze bevestigingsmail te laten weten of je een Bluebike wenst te reserveren, dan voorzien wij gratis vouchers. 
   

Partners

partners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactpersoon

Astrid De Man

Relatiebeheerder - Coördinator Internationaal Ondernemen

Adres

Silversquare Coworking
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Wanneer

Prijs

€30

(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf in via inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op de eventpagina op onze website of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android).

Bedrijvenpark Assent
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD Worx
Logo Premed
Logo Randstad