Skip to main content
Map

Tuinfeest 2023

Wij kijken reikhalzend uit naar jouw komst!

De stokstaartjes staan alvast paraat om er een feestelijke editie van te maken. Ons Tuinfeest is zonder overdrijven een begrip bij Antwerpse en Wase ondernemers aan het begin van de zomer. We staan te popelen om jou te ontvangen op het zonovergoten Flamingoplein in de Antwerpse ZOO. Zomerse buffetten, steengoed netwerken en de prachtige omkadering vormen de ingrediënten van deze succesformule.

Probeer de stokstaartjes te spotten tijdens de traditionele nocturnewandeling die je de wonderlijke sfeer van een inslapende ZOO laat beleven.

Hét startschot van de zomer? Dat geven we op ons Tuinfeest!Tuinfeest 2023

 

Kan je niet wachten? Herbeleef alvast de editie van 2022!

Contactpersoon

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Adres

ZOO Antwerpen
Koningin Astridplein 26
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deelname kost 165 euro (excl. btw) per persoon.
Exclusief voor leden van onze Kamer.

Wij sturen je de toegangskaart(en) digitaal op.
Betaling kan enkel na ontvangst van de factuur.

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk t.e.m. 16 juni 2023 via pr.aw@voka.be. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd. Indien je later of niet geldig annuleert, kan jouw afwezigheid achteraf geen aanleiding geven tot terugbetaling. Je kan jezelf zonder bijkomende kosten laten vervangen door een collega. Geef zeker de nieuwe naam door voor 22 juni 2023.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan