Transport bij internationale handel

15/05/2019

Een gids richting toekomstbestendig internationaal transportmanagement.

Deze opleiding heeft tot doel om jou een dieper inzicht te geven omtrent transport bij internationale handel. Rekening houdend met een steeds sneller veranderende omgeving en stijgende druk op ondernemingen, bieden we je een overzicht aan van een aantal onderdelen binnen het transportgebeuren en hoe men deze optimaal kan laten aansluiten in functie van jouw bedrijf.

Tijdens de opleiding krijg je een inzicht welke soorten transportmodi er zijn met hun voor- en nadelen, hoe we een netwerk kunnen opbouwen en welke impact dit heeft op jouw onderneming. 
We bekijken het operationele beheer van transport en bespreken het nut van service levels.
Je bouwt een eerste kennis op omtrent de aankoop van transport, contracten opmaken en beheren, en de bijbehorende valkuilen. Verder bespreken we mogelijkheden om het transportgebeuren binnen jouw onderneming te optimaliseren en wat de mogelijkheden zijn tot kostenbesparing.
Tot slot bekijken we wat de toekomst ons brengt op vlak van innovatie, technologie en trends.


Docenten

Steven Claessens & Wim Bontinck (Solvint)

 

Meer info: Valerie Jennes, valerie.jennes@voka.be, +32 11 56 02 35

Het volledige aanbod van Voka - KvK Limburg rond internationaal ondernemen vind je hier

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:


DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuilleMensuraProximus