Skip to main content
Trainersdag

Trainersdag Voka West-Vlaanderen | Kortrijk

Op dinsdag 23 maart organiseert Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen een nieuwe Trainersdag. Met dit initiatief geven we u als trainer of expert de kans om uw expertise voor te stellen aan het Voka-projectteam aan de hand van een persoonlijke elevator pitch.

Waarom?

Voka is een werkgeversorganisatie die naast belangenbehartiging van haar 3200 leden ook ondernemers en hun professionals informeert, adviseert en traint. Dit onder de noemer van infosessies, seminaries, labs, Lerende Netwerksessies, Voka Actua, workshops,… die stuk voor stuk inspelen op de actualiteit en de noden van ondernemingen.

We doen hiervoor beroep op trainers, gastsprekers en experten uit het werkveld die lid zijn van onze organisatie. Op deze halfjaarlijkse trainersdag lichten we onze samenwerking toe en krijgt u, na een korte opleiding over de elevator pitch, de kans om u uw expertise of vernieuwende ideeën voor te stellen via een eigen ontwikkelde Elevator Pitch aan het projectteam en aan de andere aanwezigen.

Bereid u voor op een boeiende voormiddag en schrijf u hier in voor deze trainersdag in Kortrijk.

Programma

  • 8:00 uur: Ontvangst met licht ontbijt
  • 8:30 uur: Inleiding door een projectverantwoordelijke van Voka West-Vlaanderen
  • 8:40 uur: Opleiding elevator pitch
  • 9:00 uur: Voorbereiding
  • 9:15 uur: Individuele pitching door de aanwezigen
  • 10:15 uur: Individueel verkennend gesprek met een projectverantwoordelijke
  • 11:00 uur: Voorzien einde

Doelgroep

Iedere trainer, expert, spreker, … die hun expertise aan het projectteam van Voka West-Vlaanderen wil voorstellen om te kijken waar mogelijks kan samengewerkt worden in de toekomst.

First come, first served. Omwille van het interactieve karakter van deze trainersdag, wordt het aantal deelnemers beperkt tot 12. 

Kan u niet meer inschrijven? Geef uw interesse voor de volgende trainersdag door aan Britte Ødegård. 
 

Contactpersoon

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke van het event en dit tot 24 uur voor aanvang. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group