Skip to main content
Trainersdag

Trainersdag Voka West-Vlaanderen | Kortrijk

Op woensdag 18 november 2020 organiseert Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen een nieuwe Trainersdag. Met dit initiatief geven we u als trainer of expert de kans om uw expertise voor te stellen aan het Voka-projectteam aan de hand van een persoonlijke elevator pitch.

Voka West-Vlaanderen is een werkgeversorganisatie die naast belangenbehartiging van haar 3200 leden ook ondernemers en hun professionals informeert, adviseert en traint. Dit onder de noemer van infosessies, seminaries, Lab’s, Lerende Netwerksessies, Voka Actua's, workshops,… die stuk voor stuk inspelen op de actualiteit en de noden van de ondernemingen.

We doen hiervoor beroep op trainers, gastsprekers en experten uit het werkveld die lid zijn van onze organisatie. Op deze halfjaarlijkse Trainersdag lichten we onze samenwerking toe en krijgt u na een korte opleiding over de elevator pitch, de kans om uw expertise of vernieuwende ideeën voor te stellen via een eigen ontwikkelde pitch aan het projectteam en de andere aanwezigen.

Programma

  • 8.00 uur: Ontvangst met broodjes
  • 8.30 uur: Inleiding door een projectverantwoordelijke van Voka West-Vlaanderen
  • 8.40 uur: Opleiding elevator pitch
  • 9.00 uur: Voorbereiding
  • 9.15 uur: Individuele pitching door de aanwezigen
  • 10.15 uur: Individueel verkennend gesprek met een projectverantwoordelijke

Het einde is voorzien rond 11 uur.

Inschrijven voor deze Trainersdag kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Louis Vermeulen.

Deelnemers

We werken via het principe first come, first served. Omwille van het interactieve karakter van deze trainersdag, wordt het aantal deelnemers beperkt tot 12.

U kunt zich niet meer inschrijven? Geef uw interesse voor de volgende Trainersdag door aan Louis Vermeulen
 

Contactpersoon

Louis Vermeulen

Member Services - Algemeen management/overname&opvolging

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze Trainersdag is gratis.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar louis.vermeulen@voka.be en dit tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx