Skip to main content

Trainersdag Voka West-Vlaanderen

Op dinsdag 19 oktober organiseren we opnieuw onze halfjaarlijkse Trainersdag. Met dit initiatief nodigen we trainers en experten uit om hun expertise voor te stellen aan het Voka-projectteam aan de hand van een elevator pitch.

Waarom?

Als werkgeversorganisatie wil Voka West-Vlaanderen de belangen verdedigen van haar 3200 leden en willen we ondernemers en professionals informeren, adviseren en kennis aanreiken aan de hand van infosessies, seminaries en netwerksessies die inspelen op trends, de actualiteit en de continue noden van onze ondernemingen. Hiervoor doen we beroep op trainers, gastsprekers en experten uit het werkveld die lid zijn van onze organisatie.

Tijdens onze halfjaarlijkse Trainersdag krijgt u een basisopleiding over de elevator pitch, waarna u de kans krijgt om uw expertisedomein voor te stellen aan het Voka-projectteam aan de hand van een elevator pitch die u zelf maakt. 

Programma

  • 8.30 uur: Ontvangst met ontbijtkoeken
  • 9.00 uur: Inleiding door een Voka-projectverantwoordelijke 
  • 9.10 uur: Opleiding elevator pitch
  • 9.30 uur: Voorbereidingstijd
  • 9.45 uur: Individuele pitching door de aanwezigen (zonder ppt)
  • 10.45 uur: Individueel verkennend gesprek met een projectverantwoordelijke

Doelgroep

Iedere trainer, expert, spreker, … die zijn/haar expertise aan het projectteam van Voka West-Vlaanderen wil voorstellen om te kijken waar mogelijk kan samengewerkt worden in de toekomst.

First come, first served. Omwille van het interactieve karakter van deze Trainersdag, wordt het aantal deelnemers beperkt tot 12. 

Contactpersoon

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar britte.odegard@voka.be en dit tot 24 uur voor aanvang van de Trainersdag. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group