Skip to main content
trainersdag

Trainersdag Voka West-Vlaanderen

Op vrijdag 8 november 2019 organiseert Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen een nieuwe trainersdag. Met dit initiatief geven we u als trainer of expert de kans om uw expertise voor te stellen aan het projectteam van Voka West-Vlaanderen. U doet dit aan de hand van een persoonlijke Elevator Pitch.

Voka is een werkgeversorganisatie die naast belangenbehartiging van haar 3200 leden ook ondernemers en hun professionals informeert, adviseert en traint. Dit onder de noemer van infosessies, seminaries, lab’s, lerende netwerken, Voka Actua's, workshops,… die stuk voor stuk inspelen op de actualiteit en de noden van de ondernemingen.

We doen hiervoor beroep op trainers, gastsprekers en experten uit het werkveld die lid zijn van onze organisatie. Op deze halfjaarlijkse trainersdag lichten we onze samenwerking toe en krijgt u de kans om uw expertise of vernieuwende ideeën voor te stellen via een eigen ontwikkelde Elevator Pitch.

Programma

  • 08.00 uur: Ontvangst met ontbijt
  • 08.30 uur: Inleiding door een projectverantwoordelijke van Voka West-Vlaanderen
  • 08.40 uur: Opleiding Elevator Pitch
  • 09.00 uur: Voorbereiding
  • 09.15 uur: Individuele pitch door de aanwezigen
  • 10.15 uur: Individueel verkennend gesprek met een projectverantwoordelijke

Inschrijven voor de trainersdag kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Louis Vermeulen

U kunt er niet bij zijn?

Omwille van het interactieve karakter van deze trainersdag, wordt het aantal deelnemers beperkt tot 12. We hanteren daarbij het 'first come, first served'-principe.  U kunt niet meer inschrijven of de datum past u niet? Geef uw interesse door aan Louis Vermeulen en we houden u op de hoogte van een volgende trainersdag. Bij voldoende interesse starten wij een tweede groep op.

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze trainersdag is gratis.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren kan schriftelijk via mail naar louis.vermeulen@voka.be tot 7 dagen voor de start van de trainersdag. Bij laattijdig annuleren wordt een no show fee van 30 euro aangerekend. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx