Skip to main content
Til uw verkoop naar ongekende hoogten

Til uw verkoop naar ongekende hoogten

Handige hefbomen die meer deals zullen opleveren.

U zit al jaren in het verkoopvak en bent ondertussen door de wol geverfd. Maar tegelijk merkt u dat uw klanten en uw business veranderen. Gesprekspartners blijken meer en meer gehaaide onderhandelaars, iemand aan de lijn krijgen wordt een heus project. Klanten vinden al veel antwoorden op hun vragen op het internet en het aantal concurrenten stijgt zienderogen. En op de vraag hoe u het verschil dan wel maakt, vindt u steeds minder een bevredigend antwoord.

In dit seminarie maakt u kennis met de eyecatchers die ongetwijfeld uw aanpak én uw resultaat in verkoop zullen verhogen. 

Deze sessie bundelt een aantal zeer actuele inzichten rond verkoop en doet u vanuit een andere invalshoek naar uzelf, uw klanten en uw verkoop kijken. U krijgt handige hefbomen die meer deals zullen opleveren. Zo geeft u uw business een heuse vitaminekuur!

DOELGROEP

Ondernemers en hun verkoopsmedewerkers.

SPREKERS

Roel Van de Wiele, Atlas

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Als lid betaalt u 150 euro (excl. 21 % btw)
Als niet-lid betaalt u 210 euro (excl. 21 % btw).

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 13 oktober 2020. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.
 
Gelieve uw aanvraag bij kmo-portefeuille in te dienen uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van de opleiding.
 
Recupereer een deel van uw opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien u beroep doet op de kmo-portefeuille, dient u nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.
 

Benodigde informatie kmo-portefeuille:
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: datum start opleiding
Projectbedrag: €150 voor leden, €210 voor niet-leden (btw dient rechtstreeks aan ons betaald te worden)
Aantal opleidingsuren: 2,5

Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren: 03 232 22 19 of sem.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.U heeft promotie gemaakt?

Activiteiten en opleidingen waarvoor een fysieke samenkomst is voorzien gaan in die vorm door als het kan, met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment zullen gelden en social distancing. We houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

Hulp nodig?

Julius Consulting 2
Julius Consulting
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans