Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Henri Purcells 'The Fairy Queen' door Les Arts Florissants

Op 20 september nodigt Voka Oost-Vlaanderen jou graag uit voor een uitvoering van Henry Purcells meest weelderige muziektheaterwerk: The Fairy Queen. Les Art Florissants, het ensemble van baroklegende William Christie, viert het feest van de jonge liefde en alle bijhorende perikelen in de Opera van Gent. En jij kan erbij zijn!  

Op 20 september nodigt Voka Oost-Vlaanderen in samenwerking met Festival van Vlaanderen jou graag uit voor een uitvoering van Henry Purcells meest weelderige muziektheaterwerk. Purcell schreef de muziek bij Shakespeares hilarische komedie A Midsummer Night’s Dream, waarin droom en werkelijkheid voortdurend door elkaar lopen. The Fairy Queen werd ook op eigen kracht een voltreffer. 

Christie slaat in deze nieuwe productie de handen in elkaar met de Franse choreograaf, regisseur en hiphop-icoon Mourad Merzouki. Diens Compagnie Käfig wordt versterkt door jonge dansers van de Juilliard School van New York. Met de feeërieke muziek van Purcell, de solisten van Le Jardin des Voix, en de vele kleurrijke personages, zoals de dronken dichter, de ijzige Koning Winter en het komische boerenkoppel Corydon en Mopsa, belooft het een sprankelende avond te worden. 

Programma (ov)

  • 18.00 - 18.30 u. Ontvangst aan de Voka Box
  • 18.30 - 19.50 u. Receptie* op het terras
  • 20.00 - 20.10 u. Wandeling naar de Gentse Opera
  • 20.10 - 20.30 u. Aanmelden en plaatsnemen in de zaal
  • 20.30 - 22.00 u. Uitvoering The Fairy Queen door Les Arts Florissants

Praktisch

  • Ontvangst: Voka Box, Lammerstraat 18 in Gent
  • Receptie voorzien*
  • Adres Opera Gent: Schouwburgstraat 3, 9000 Gent
  • Opgelet: inschrijvingen zijn persoonlijk en niet-overdraagbaar.

Info & inschrijvingen

We beschikken over een beperkt aantal kaarten, schrijf dus snel in via deze webpagina.

*Graag een vegetarische optie of houden we best rekening met bepaalde allergieën? Laat het ons weten via mail en wij voorzien de nodige aanpassingen in de catering.

Opgelet, inschrijvingen zijn persoonlijk en niet-overdraagbaar. Indien je met jouw partner/een collega komt, schrijf dan deze tweede persoon ook apart in, zodat we zeker het juiste aantal kaarten voor jou kunnen reserveren.

Nog vragen? Neem contact op met Valérie Smessaert.

Contactpersoon

Valérie Smessaert

Ledenrelaties - Events & Netwerking

Adres

Opera Gent
Schouwburgstraat 3
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden op uitnodiging

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Film Fest Gent 2023