Skip to main content
Techtrip Israël

Techtrip Israël

In februari 2020 trekt Voka Oost-Vlaanderen op techtrip met een groep ondernemers naar Israël. Ontdek het programma en boek uw ticket!

VOLZET

Israël

“Chutzpah”, a courage to think independently and challenge the status quo

Silicon Wady

Samen met Silicon Valley en Shenzhen behoort Israël (Silicon Wady) tot de 3 belangrijkste tech ecosystemen van de wereld. In tegenstelling tot China en de V.S. is technologie de ruggengraat van de Israëlische economie. 35-40% van het bnp komt tegenwoordig uit de techsector.

De tech sector in Israël is erg breed: van AI over medtech tot food en cybersecurity. Het ecosysteem wordt gedragen door een netwerk van uitstekende universiteiten, een actieve betrokkenheid van de overheid en het leger (Unit 8200), een wereldwijde diaspora (o.a. in de V.S.) en een uitgebouwd venture capital-netwerk. 

ICQ, Waze en Orbotech zijn maar enkele van de bedrijven die jaarlijks voor honderden miljoenen in buitenlandse handen terecht komen. Heel wat buitenlandse topbedrijven (Google, Facebook, Microsoft maar ook automotive players) hebben in Israël hun R&D-center gevestigd. Wat op zijn beurt opnieuw jaarlijks tientallen nieuwe startups genereert.

Tech trip naar Israel

Na Silicon Valley (2016), New York en Boston (2017), Zuid-Afrika (2018) en China (2019) organiseert Voka Oost-Vlaanderen begin februari 2020 een techtrip naar Israël.

Op 1 week bezoeken we een 20-tal techbedrijven, startups, acceleratoren en research instituten in Tel Aviv en Jeruzalem. Het businessmodel van uw onderneming wordt uitgedaagd en u krijgt nieuwe ideeën. Een community ontstaat, professionele en menselijke banden worden gevormd. 

Voorlopig programma*

Bekijk het programma hier.

*Er zijn contacten met de vermelde bedrijven, doch deze kunnen steeds vervangen worden door andere ondernemingen 

Aantal deelnemers

Maximum 45 (nadien wordt met een wachtlijst gewerkt)

Interesse of meer informatie?

Mail naar Stefan Derluyn, dan plaatsen we u op de voorinschrijvingslijst. 

Partners

Event Masters FIT

Wanneer

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat