Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Tech Updates: Low-code, no-code

Digitalisering, IT & Technologie

Tijdens deze interactieve infosessie kom je te weten hoe je low-code en no-code voor jouw bedrijf kan inzetten. 

Waarom low-code en no-code?

Software op maat programmeren in code wordt vandaag minder gedaan. Websites ontwerpen was vroeger een werk voor een programmeur, vandaag wordt dit bijna volledig door marketeers (met beperkte technische kennis) uitgevoerd. Dit is wat low- en no-code tools bieden voor elke tak van jouw bedrijf. 

Programma

  • Introductie 

    Olivier Mangelschots van Odum introduceert ons tot de wereld van low- en no-code. Hij vertelt ons hoe je dit kan gebruiken om je dagelijkse processen zelf te digitaliseren en optimaliseren maar ook hoe je zelf digitale prototypes kan bouwen om nieuwe innovaties te testen. Dit alles zonder afhankelijk te zijn van frequente inzet van programmeurs.
     

  • Workshop 

    Ga aan de slag in kleine groepen waar je vragen kan stellen en ideeën kan delen met elkaar. Laat je challengen door anderen en ga met concrete ideeën naar huis. Na deze sessie heb jij de juiste handvaten om ermee aan de slag te gaan in jouw bedrijf. Ook Olivier begeleidt de workshop.

 

"No-code tools hebben onze productiviteit verhoogd. We kunnen nu snel inspelen op klantbehoeften en interne efficiëntie maximaliseren." Pieter-Paulus Vertongen, Aaltra

Pieter-Paulus Vertongen Aaltra

Contactpersonen

Miel Kurris

Innovatie - Groeitrajecten

Dries Mahieu

Innovatie - Duurzaam Ondernemen

Adres

Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis mits inschrijving

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.