Skip to main content
Te gast bij Voeding Lesage

Te gast bij Voeding Lesage

Voeding Lesage is een familiebedrijf opgericht na Wereldoorlog II. Momenteel staat de derde generatie aan het hoofd. Met ruim vijfhonderd zelfstandige kruidenierswinkels, superettes en supermarkten als klant is het bedrijf één van de belangrijkste groothandels in Vlaanderen.

Voeding Lesage is vooral gespecialiseerd in de verdeling van wijnen en streekproducten. 48 medewerkers streven er dagelijks naar om de klanten zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn en de vertegenwoordigers zijn fulltime op de baan om klanten te bezoeken. In 2018 werd het bedrijf getroffen door een zware brand. Als rasechte West-Vlaamse ondernemers bleef men echter niet bij de pakken zitten. Er werd tijdelijk verhuisd naar een locatie in Poperinge om de activiteiten zo snel mogelijk te kunnen hervatten.

Tijdens dit gastbezoek bent u te gast in de nieuwe locatie van het bedrijf. Dit gastbezoek belooft een boeiend en inspirerend verhaal te zijn voor alle aanwezigen: een verhaal van vallen en opstaan.

Programma

  • 18:30 uur: ontvangst met een broodje
  • 19.00 uur: presentatie door bedrijf
  • 19.30 uur: rondleiding doorheen het bedrijf
  • 20.30 uur: netwerking 

Meer info 

Inschrijven voor dit gastbezoek kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve

Adres

Voeding Lesage
Westvleterenstraat 11
8640 Oostvleteren

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka-leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka

Hulp nodig?

 

CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx