Skip to main content
Map

Te gast bij SSA Archery

Op dinsdag 30 mei zijn we te gast bij hidden champion SSA Archery in Oostende. Met ruim 60 jaar ervaring op de teller is dit derde generatie familiebedrijf uitgegroeid tot één van de toonaangevende distributeurs van alles wat met boogschieten te maken heeft.

SSA Archery is een b2b-groothandel in bogen, kruisbogen en alle toebehoren, met distributeurs en verdelers wereldwijd. Recent nam SSA Archery zijn intrek in een gloednieuw distributiecentrum in Oostende. Dit was voor het bedrijf van de familie Staelens een logische stap om de ambitieuze groeistrategie te realiseren.

Dit geautomatiseerde warehouse is de uitvalsbasis voor de ontvangst en de verdeling van meer dan 190 merken van boogschuttersmateriaal, en dit van en naar zo’n 65 landen. Met ruim 30.000 actieve referenties beschikken ze over de grootste voorraad van Europa.

Kom kennismaken met SSA Archery en de nichemarkt van het boogschieten tijdens deze Te gast bij. Waar ligt de toekomst van een bedrijf gespecialiseerd in de boogsport? Waarop richt dit groeiende familiebedrijf zijn pijlen? Hoe werkt hun geautomatiseerd magazijn en waarom speelt dit een belangrijke rol in hun toekomstplannen? Dit en zoveel meer komen we te weten tijdens een bezoek aan het magazijn/showroom en de uitleg van hun logistieke partner Logflow.

Programma

  • 19.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen
  • 19.30 uur: Bedrijfspresentatie met bezoek aan het magazijn en de showroom
  • 21.00 uur: Netwerkmoment
  • 22.00 uur: Voorzien einde

Praktisch

Voor meer info over deze Te gast bij kan je contact opnemen met Lore Martens.

Contactpersoon

Lore Martens

Member Services/Relatiebeheer

Adres

SSA Archery
John Cordierlaan 15
8400 Oostende

Wanneer

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Max. 2 inschrijvingen per bedrijf.

 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement enkel via mail aan Lore Martens. Bij niet of laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag