Skip to main content
Map

Te gast bij Oesterbank

"Buitengewoon gemotiveerd personeel dat de meest buitengewone opdrachten vervult", dat is Oesterbank. Op dinsdag 14 november zijn we te gast bij dit buitengewone maatwerkbedrijf en kunnen we hun werking uit de eerste hand ontdekken. Je komt er te weten wat zij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en je leert er nieuwe mensen kennen uit de regio. 

Oesterbank is een maatwerkbedrijf dat zich sinds 1966 toespitst op de toelevering van afgewerkte en half-afgewerkte producten voor verschillende industrieën. Oesterbank kan, dankzij sterk geautomatiseerde manipulatie- en bevoorradingssystemen, innovatie en digitalisering, kleinere reeksgroottes verwerken en dit binnen een 'Just-In-Time'-leveringspatroon. Hun credo is dan ook niet voor niets "Buitengewoon gemotiveerd personeel dat de meest buitengewone opdrachten vervult".

Programma

  • 12.15 uur: Ontvangst 
  • 12.30 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 13.00 uur: Voorstelling Oesterbank gevolgd door bedrijfsbezoek
  • 14.00 uur: Afsluitend netwerkmoment met koffie
  • 14.30 uur: Voorzien einde

Voor meer info over dit gastbezoek kan je contact opnemen met Renate Vandenbulcke.

Contactpersoon

Renate Vandenbulcke

Administratief medewerker

Adres

Oesterbank
Vaartblekersstraat 15
8400 Oostende

Wanneer

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Maximum 1 inschrijving per bedrijf.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement en enkel via mail aan Renate Vandenbulcke. Bij niet of laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag