Ondernemen vanuit een passie, dat is wat het hart doet kloppen bij Dierendonck. En vanuit die passie slagen ze erin om uit te munten in hun vak. Het familiebedrijf heeft een traditie die teruggaat tot in 1970 - toen gesticht door vader Raymond - en nu geleid door de tweede generatie, zoon Hendrik Dierendonck. We nodigen je graag uit voor dit unieke gastbezoek op dinsdag 12 september in hun ateliers in Veurne.
Hendrik en zijn vader Raymond Dierendonck groeiden de afgelopen jaren uit tot dé referentie als het over vlees gaat. Ze leveren alleen maar kwaliteit van het hoogste niveau en staan hoog aangeschreven bij talrijke topchefs. Dierendonck is niet alleen een naam, ze geloven ook in een filosofie: Passie voor de ambacht! Over hun gedrevenheid komen we alles te weten tijdens dit unieke bedrijfsbezoek. Bereid je dus voor om geïnspireerd en begeesterd te worden door een verhaal van passie, ambacht en succes.
Programma
- 12.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen
- 12.15 uur: Verwelkoming en presentatie Dierendonck
- 12.45 uur: Bedrijfsbezoek aan de ateliers van Dierendonck
- 13.15 uur: Netwerkmoment
- 14.00 uur: Voorzien einde
Wegens hygiënische maatregelen is dit bezoek beperkt tot maximaal 20 deelnemers, dus snel inschrijven is de boodschap!
Voor meer info over dit gastbezoek kan je terecht bij Lore Martens.