Skip to main content
Map

Te gast bij Belfius Basecamp Club Brugge

Op dinsdag 7 februari zijn we te gast in het Belfius Basecamp van landskampioen voetbal Club Brugge. We krijgen er een exclusieve blik achter de schermen van het state-of-the-artoefencomplex, dat in 2019 in gebruik is genomen.

De oprichting van het Belfius Basecamp is een perfecte illustratie van de toekomstgerichte, ambitieuze, vastberaden en visionaire kijk die het bestuur van Club Brugge etaleert in het Belgische voetbal. Het complex omvat onder andere 4 oefenvelden (één met overdekte tribune), een indoor kunstgrasveld, een hightech fitnessruimte, 37 slaapkamers, een persruimte en heel wat kantoorruimte voor de sportieve staff en het administratief personeel.

Commercieel directeur Jeroen De Smet zal ons tekst en uitleg geven over het businessmodel, de uitdagingen en ambities van de club.

Programma

  • 19.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen
  • 19.15 uur: Verwelkoming door Voka-regiovoorzitter Xavier Vanneste
  • 19.20 uur: Presentatie Club Brugge door commercieel directeur Jeroen De Smet
  • 19.50 uur: Rondleiding
  • 20.15 uur: Netwerkreceptie
  • 21.30 uur: Voorzien einde

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Voor meer info over deze Te gast bij kan je contact opnemen met Ann De Decker.

Contactpersoon

Ann De Decker

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Belfius Basecamp Club Brugge
Herenweg 9
8300 Knokke-Heist

Wanneer

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Doelgroep: zaakvoerders/bedrijfsleiders/CEO’s.

Slechts 1 persoon per bedrijf.

Maximum 60 deelnemers.

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement enkel via mail aan Ann De Decker. Bij niet of laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag