Skip to main content
Map

Te gast bij Ardeca

2 jonge dertigers én tevens broer en zus die aan het roer staan van een bedrijf dat goed is voor 40 miljoen euro omzet. Benieuwd naar hun succesverhaal? Op vrijdag 24 maart zijn we te gast bij Ardeca in Vichte. Sofie en Arne Vandecasteele geven ons een unieke blik achter de schermen van dit familiebedrijf met de allures van een groot internationaal bedrijf én de dynamiek van een typische West-Vlaamse kmo.

Ardeca uit Vichte is specialist in industriële oliën voor de autosector, de industrie en de landbouw. Vader Hein Vandecasteele kocht de kmo in 2014 en gaf zijn kinderen carte blanche om voltijds ondernemer te worden. Het bedrijf is intussen goed voor 40 miljoen euro omzet en dik 50 medewerkers.

Ze onderscheiden en vereenzelvigen zich graag met de bekende slogan ‘Think global, act local’. Het bedrijf is in 75 landen actief, maar in alles wat ze doen primeert de kmo-aanpak. Dat is zo met hun personeel, leveranciers en (buitenlandse) klanten.

Recent werd ook verder geïnvesteerd in de productievestiging in Vichte alsook in een nieuwe opslaglocatie voor het dochterbedrijf Lambert Products. Deze firma zal tegen eind 2023 geïntegreerd worden bij Ardeca. Lambert Products is gespecialiseerd in biologisch afbreekbare en voedingsgekeurde oliën en vormt een complementaire match met de automotive product range van Ardeca.

Arne en Sofie Vandecasteele vertellen ons meer over hun succesverhaal, over samen ondernemen als broer en zus en over hun verdere uitdagingen en ambities.

Programma

  • 12.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen
  • 12.25 uur: Verwelkoming + presentatie Ardeca door Sofie en Arne Vandecasteele
  • 12.45 uur: Rondleiding
  • 13.25 uur: Netwerkmoment
  • 14.00 uur: Voorzien einde

Voor meer info over deze Te gast bij kan je contact opnemen met Sarah Hennion.

Contactpersoon

Sarah Hennion

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Ardeca
Oudenaardestraat 49
8570 Vichte

Wanneer

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement enkel via mail aan Sarah Hennion. Bij niet of laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag