Skip to main content

Supply Chain Leaders

Het nieuwe Leaders traject, bestaande uit 4 sessies, brengt u een combinatie van inspirerende voordrachten en interessante bedrijfsbezoeken. We reiken u graag best practices aan op het gebied van supply chain. Dit exclusieve, high level traject werd ontworpen voor de rechterhand van de CEO/zaakvoerder (director) en wordt dan ook voor deze groep voorbehouden.

supply chain leaders

Voor wie?

Supply Chain Directors van multiple-site organisaties die meebeslissen op strategisch niveau. De uitdagingen die in deze reeks naar voor komen zijn:

 • Netwerk design
 • Duurzaamheid binnen de supply chain
 • Supply chain transparancy / tracebility
 • Automatisatie
 • Een blik op de toekomst; trends – industrie 4.0

Wat kunt u verwachten van Supply Chain Leaders?

 • Een reeks inspirerende ontmoetingen met 1 buitenlandse & 3 Belgische topondernemingen
 • Diverse strategische supply chain thema’s die heel concreet en praktijkgericht belicht worden via de verschillende gastbedrijven
 • Tips & tricks rond deze topics vanuit een exclusief lerend netwerk:
  • Hoe zetten we een dergelijk project op?
  • Wat zijn de mogelijke valkuilen bij de uitrol?
  • Wie of wat is er nodig voor een succesvolle implementatie?
  • Welke lessons learned zijn er bij de implementatie?

Programma

Dinsdag 19 april 2022: Duurzaamheid binnen de supply chain @ Cargill

Een uiteenzetting van het duurzaamheidsbeleid die globaal ondersteund word, rondleiding op de site te Izegem, groepsdiscussie en afsluitend diner. 

Dinsdag 7 juni 2022: Netwerk Design @ Colruyt

Senior Project Manager Transport Pieter Leonard geeft ons inzicht in hoe Colruyt Group historisch en toekomstgericht zijn transportnetwerk inricht. Daarnaast krijgen we uitgebreide rondleiding op het distributiecentrum Dasseveld te Halle. Afsluiten doen we met een groepsdiscussie en diner.

Dinsdag 13 september 2022: Automatisatie & digitalisering @ Duracell

De site die we bezoeken te Aarschot is de leadsite binnen de groep wat betreft digitalisatie en 'machine learning'. Digitization / Industry 4.0 Project Leader Paul Nuyts neemt ons mee in de weg naar hun Factory of the Future award.

Dinsdag 15 en woensdag 16 februari 2022: Industrie 4.0 @ I40MC

We bezoeken het Industrie 4.0 Maturity Center in Aachen en krijgen er een rondleiding in hun ‘demonstratiefabriek’ waar verschillende technologieën geïmplementeerd zijn. In de namiddag focussen we op Supply Chain Transparancy @ Babor. Woensdag rijden we door naar Bonn waar we het DHL Innovation Center bezoeken. We krijgen er een trend tour (visie, trend en innovatieve logistieke oplossingen) en een process optimization workshop.

Voor meer info over dit traject kunt u contact opnemen met Anouk Andries.

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: 1450 euro (excl. btw)
 • Niet-leden: 2000 euro (excl. btw)

U kunt gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126. 
Aantal opleidingsuren: 24

Bij een tweede inschrijving krijgt u 10% korting.

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke van het event en dit tot 24 uur voor aanvang. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD Worx
CRM Group