Skip to main content
SuperNova festival keyvisual

SuperNova festival

Tomorrow is unstoppable.

Banner SuperNova festival

In een oogwenk mis je een nieuwe technologische evolutie. Het gaat razendsnel vandaag. Dat innovatie en technologie belangrijk zijn voor ondernemers, moeten we u dus zeker niet meer vertellen.
Daarom koos Voka ook zeer bewust om partner te zijn van de eerste technologiebeurs SuperNova die door zal gaan in Antwerpen van 27 tot 30 september.

In een notendop wil dit technologiefestival SuperNova investeerders in contact brengen met Vlaamse en internationale techbedrijven en scale-ups, een ecosysteem creëren waarin innovatieve bedrijven kunnen samenwerken en het grote publiek laten kennismaken met de technologie en innovatie van morgen. SuperNova brengt met andere woorden sprekers en experts van wereldklasse op vlak van baanbrekende technologie en vernieuwing, het is ook een technologiebeurs waar bedrijven kunnen uitpakken met grensverleggende oplossingen; het grootste Europese scale-ups event dat het kruim van de internationale durfkapitaalwereld linkt aan succesvolle technologiebedrijven en een gratis publieksspektakel in het weekend dat alle nieuwsgierigen wil verbazen met de belangrijkste evoluties die onze toekomst vorm zullen geven. Een gigantisch opzet dat een groot deel van het Antwerpse Eilandje zal inpalmen.

Het vierdaagse festival wordt de grootste ontmoetingsplek in Vlaanderen voor ambitieuze ondernemers, bedrijven, investeerders, onderzoekers en creatieveling om samen met het grote publiek de toekomst vorm te geven onder het motto: Tomorrow is unstoppable.

Surf naar www.supernovafest.eu voor meer informatie

Als bevoorrecht partner van dit event kunnen we u dan ook een exclusieve korting van 20 procent aanbieden op zowel de tweedaagse conferentiepas als de dagpas van 27 en 28 september.

Vragen? Wij helpen u graag verder: 03 232 22 19 - patrick.aertsen@voka.be

Adres

Het Eilandje
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Klik hier voor meer informatie over de tickets.

Als bevoorrecht partner van dit event kunnen we u een exclusieve korting van 20 procent aanbieden op zowel de tweedaagse conferentiepas als de dagpas van 27 en 28 september. Koop uw tickets via de toegewijde url's.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner