Skip to main content

Storytelling

Vertel het perfecte verhaal

Wat? 
Verhalen zitten diep in ons brein gebakken. Van alle vormen waarin we een boodschap kunnen brengen is het verhaal de meest pakkende, beklijvende en overtuigende. Een goed verteld verhaal grijpt je publiek bij de lurven, sleept hen mee en blijft in hen hangen lang nadat het laatste woord gesproken is. Wil je een idee doordringend overbrengen op je werk (of daarbuiten)? Dan is er niets effectiever dan de technieken van storytelling. Onze soort laat zich al duizenden jaren betoveren en leiden door verhalen. Recent wetenschappelijk onderzoek legt uit waar de magie van een verhaal precies in schuilt en heeft ontrafeld hoe jij je de kunst van het vertellen eigen kan maken. Studies tonen zelfs aan dat jouw eigen verhaal goed kunnen vertellen een bron van betekenis en geluk is.

Hoe?
Ik leer je aan de hand van een eenvoudig en beklijvend model hoe je een verhaal opbouwt en vertelt, een model dat je kan gebruiken voor elk professioneel verhaal dat je ooit wil vertellen. De dag is zeer afwisselend opgebouwd uit theorie, oefeningen en het aanleren van vaardigheden. Na de opleiding zal je geen enkele kans op een goed verhaal laten liggen, binnen en buiten de werksfeer.

Doelgroep
Elke professional die overtuigende boodschappen aan collega's of klanten moet overbrengen: leidinggevenden die hun medewerkers inspirerend willen toespreken, experts die hun expertise pakkend en beklijvend willen overbrengen, marketeers en verkopers die klanten willen verleiden.

Jouw trainer
Dajo De Prins - Keynote speaker | trainer - coach - consultant
Dajo schreef een doctoraat over mensenrechten en was docent aan de Universiteiten van Antwerpen en Utrecht. Hij werkte daarna jarenlang als adviseur en speechschrijver in de politieke wereld, waar hij de kunst van het onderhandelen, overtuigen en verhalen vertellen leerde. Hij voerde in die periode onderzoek naar de vraag of je een politiek programma rond het geluk van mensen kunt opbouwen. Hij publiceerde zijn onderzoek, verliet de politiek en begon als trainer opleidingen te geven rond storytelling en (werk)geluk.
 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€360 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: t.e.m. 24 januari 2020 betaal je als Voka lid slechts €324.

Niet-leden:
€540  Excl. BTW

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 360/leden en € 540/niet-leden. Indien je inschreef voor 25 januari is dit €324 voor leden. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons erkenningsnummer is DV.O104982.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 dagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Uw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56.30.30

VGD - Audit, tax & accountancy
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse