Skip to main content
morning@smappee

StartUps meets Corporate: Morning @ Smappee HQ, Snowball

StartUps en ScaleUps zijn dé partij om nieuwe technologieën, producten, kennis,… aan te reiken aan gevestigde waarden in de bedrijfswereld. Omgekeerd, zijn deze ervaren bedrijven ideaal geplaatst om hun kennis en ervaring te delen met jonge bedrijven om hen zo nieuwe inzichten te geven die ze kunnen inzetten om hun business model en groei te versterken. Of in beeldspraak ‘Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen’. Met deze ontbijtsessie zet Voka West-Vlaanderen, ism Start & Go, in op deze kennisdeling. 

Ga in dialoog met Stefan Grosjean, CEO Smappee en Alexandra Vanhuyse, managing director!

Op 28 november verwelkomen we StartUps en ScaleUps, die een link hebben met Smart Home & Smart Mobility, CleanTech en IoT, bij Stefan Grosjean van Smappee, in het nieuwe Smappee HQ, Snowball. Samen gaan we in op “The Future of Energy Efficiency”, waarbij innovatie en digitalisering een prominente rol innemen. 

Smappee is een bekroond internationaal cleantech-bedrijf. Het Smappee energiemonitoringsysteem helpt klanten om energie en geld te besparen door hun energieverbruik te verlagen en hun energie-efficiëntie te verhogen. Dankzij de meerdere integratiemogelijkheden, kan Smappee een antwoord bieden op de huidige en toekomstige energievraagstukken.  Het is dan ook de ideale match voor bedrijven die op zoek zijn naar integratie van IoT-energietechnologie.

Stefan Grosjean is al meer dan 25 jaar actief in de energie- en cleantech-sector. Hij startte EngeryICT (nu deel van Honeywell) en bouwde dit uit tot wereldleider. In 2012 richtte hij Smappee op waarmee hij een positieve impact wil hebben op de samenleving en het milieu.

Smappee is sinds midden 2019 gehuisvest in Snowball, een state-of-the-art cleantech-hub. De ontbijtmeeting wordt afgesloten met toelichting van en rondleiding langs de technieken van de site, met onder meer een ijsbuffer, een batterij van 2.5 MW en een grootschalig laadstation.

Inschrijven voor deze StartUps meet Corporate kunt u hier doen. Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met Evy De Bruyker.

Programma

  • 8.00 uur     Verwelkoming in bedrijf met ontbijt @Smappee
  • 8.30 uur     Starters pitchen hun business voor CEO Stefan Grosjean
  • 9.00 uur     Stefan Grosjean vertelt zijn ondernemersverhaal en hoe het bedrijf omgaat met innovaties/digitalisering/… in haar sector.
  • 9.45 uur     Q & A met het publiek
  • 10.30 uur   Rondleiding in Snowball 
  • 11.30 uur   Afsluitende drink

Voor wie

Voor ondernemers en StartUps en ScaleUps die met actief zijn in Cleantech, IoT en Smart Home & Smart Mobility.

smappee


 

Contactpersoon

Evy De Bruyker

Member Services - Startend ondernemen

Adres

Smappee
Evolis 104
8530 Harelbeke

Wanneer

Prijs

  • Gratis (credits)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan tot 24 uur voor de start van het event door te mailen naar evy.debruyker@voka.be. Indien deze termijn niet gerespecteerd wordt, kan u een no show fee van 30 euro aangerekend worden. 

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx