Skip to main content
Start2Sell

Start2Sell

Verkopen is een vak dat je kan leren. Een overtuigend verkoopgesprek verloopt volgens precieze regels en heeft altijd dezelfde structuur. Deze rode draad hebben we opgedeeld in vijf cruciale fasen. Voor elke fase kan men een aantal gespreks- en verkooptechnieken toepassen die sales professionals in de praktijk gebruiken.
Samen met de vele praktische tips en verrijkende inzichten is dit de ideale opleiding voor de startende verkoper.

Tijdens deze interactieve basisopleiding bespreken we waarom het zo belangrijk is om ‘adviserend’ te verkopen. Door er een win-win gesprek van te maken voor beide partijen, creëert men een bijzondere meerwaarde voor de gesprekspartner, waardoor de prijs ‘minder’ bepalend wordt. De toegevoegde waarde die je met je product/dienst kan realiseren wordt dus belangrijker. We hebben er als verkoper dus alle baat bij om in te zetten op advies.

Om op korte termijn verkoopsvaardiger te worden zijn een aantal praktische handvaten en structuren noodzakelijk. 
Deze interactieve 2-daagse opleiding is een stevige houvast voor beginnende verkopers.

  • Op 19 oktober word je gedurende een dag ondergedompeld in een verkwikkend sales-bad en keer je terug vol ‘goesting’ om er volledig voor te gaan!
  • Op 9 november keer je na een maand praktijkervaring terug, om je kennis en ervaring te delen en je verkoopvaardigheden verder aan te scherpen. 

19 oktober 2020: basis salesopleiding van 9u tot 17u

Tijdens deze opleiding kom je te weten hoe je commercieel alert kan zijn binnen je job en hoe je jezelf kan positioneren als verkoper.

We werken we rond de 5 fasen van het verkoopproces: openen, behoefteanalyse, presenteren, argumenteren en afsluiten. Je leert er hoe je je klant op een natuurlijke manier kan bevragen. Je ontdekt hoe je jezelf, je bedrijf, je dienst of product het beste kan presenteren. Hoe ga je om met bezwaren? En hoe sluit je het op een succesvolle manier een deal met je klant? 

De training focust op veel voorkomende obstakels van een verkoopgesprek. 
Deze onderwerpen en technieken komen zeker aan bod:
•    Het belang van de juiste dieptevragen te stellen tijdens de analysefase.
•    Specifieke vraagstellingstechnieken.
•    Technieken om je aanbod te presenteren vanuit het perspectief van de klant.
•    De kracht van storytelling.
•    Prijspsychologie.
•    Omgaan met bezwaren en weerstanden tijdens de argumentatiefase.
•    Succesvolle afsluittechnieken.

U krijgt verhelderende inzichten, herkenbare praktijkvoorbeelden en voldoende ruimte om de aangeleerde vaardigheden in te oefenen. En dit vanuit de kracht van uw persoonlijke verkoopstijl, wat uw zelfvertrouwen een boost zal geven. 

9 november 2020: terugkommoment van 9u tot 12u

Tijdens deze interactieve workshop krijgt u alle gelegenheid om de opgedane praktijkervaring te bespreken in de groep. U leert uw salesvaardigheden verder te optimaliseren in een veilige omgeving. U leert niet alleen van de salesexpert maar ook van de expertise van elkaar. U krijgt tips en persoonlijk advies waarmee u ook concreet aan de slag kan.

Doelgroep

Startende verkopers die de techniek van een succesvol verkoopgesprek onder de knie willen krijgen, met heel wat praktische tips en verhelderende inzichten. Zodat ze vol zelfvertrouwen, op een professionele manier meteen zelf aan de slag kunnen. 

Trainer

Start2SellBavo Goos werkte als marketing en sales manager bij enkele toonaangevende merken. In
2015 zette hij met de oprichting van Smart-boost de stap naar het ondernemerschap.
Als marketing en sales coach is het  zijn doelstelling om bedrijven beter te doen verkopen. En dit op een praktische en efficiënte manier gericht op duurzame resultaten.

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka leden: 550 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?
Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.


Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

 

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat