Skip to main content
Personeelsbeleid

Sociaaljuridische actualiteiten - vanaf oktober 2019

Maandelijkse infosessies voor grote ondernemingen waarin alle sociaaljuridische actualiteiten voor personeelsverantwoordelijken samengevat en toegelicht worden.

Als personeelsverantwoordelijke moet je de actualiteiten voortdurend volgen en interpreteren. Even belangrijk is de snelheid waarmee je over deze informatie beschikt. Zelfs als aangekondigde maatregelen nog niet in definitieve wetteksten zijn vertaald, moet jij je al kunnen voorbereiden. Alleen zo kan je de juiste strategische lijnen uitzetten en de vele vragen van jouw medewerker beantwoorden.
Met de workshops sociaaljuridische actualiteit ben je snel én volledig geïnformeerd over brandend actuele topics.


Programma

De formule is even eenvoudig als succesvol. Gebalde infosessies van twee uur per maand, waarbij we de actualiteit toelichten en dieper uitspitten. Het rendement van deze workshops is duidelijk hoger dan informatie op papier of zelfstudie.
 
We beperken ons niet alleen tot de arbeidswetgeving. In onze workshops besteden we ook aandacht aan de wijzigingen in de sociale zekerheid. Indien er zich ook belangrijke wijzigingen in de fiscaliteit voordoen die je moet kennen, geven we jou die informatie mee. Dus weer minder kopzorgen voor jou, want wij zorgen ervoor dat je in elk vakgebied op de hoogte blijft.
  
Elke maand maken we een selectie van de rechtspraak die onmiddellijk relevant is voor jouw personeelsbeleid. Dit helpt je om de impact in te schatten van de beslissingen die jij neemt. 
De rechtspraak blijft immers, naast een steeds groeiend arsenaal wetgeving, de evolutie van het sociaal recht voor jouw onderneming bepalen. We geven niet alleen de inhoud van de wet en de rechtspraak mee, maar ook de voorgeschiedenis en de bredere context.

Liever de sessie op afstand volgen? Er kan maandelijks deelgenomen worden aan een livestream sessie. Meer info en een overzicht van de data in 2019 via workshopclub@sdworx.com.


Doelgroep

Personeelsverantwoordelijken en medewerkers van personeelsdiensten van grote bedrijven.


Docent

Annelies Mattheus - Consultant Legal Training bij SD WORX

Annelies is afgestudeerd in de richting Human Resources. In haar opleiding heeft zij zowel kennis mogen maken met de softe als de harde kant van HR.

Voor KMO's hebben we een andere opleiding voorzien, namelijk Update personeelszaken: klik hier voor meer info.

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

Meer info

Michèle Martens , +32 11 56 02 51, michele.martens@voka.be

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 1980,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 2200,00 excl. BTW 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo