Skip to main content
What to sell

Seminarie: What to sell

Door nieuwe technologieën of regelgeving wordt elk bedrijf uitgedaagd om zich constant aan te passen. Het aanbod dat gisteren goed aansloeg kan morgen achterhaald zijn door een traditioneel of net atypisch alternatief.

In deze sessie overlopen we hoe u op de meeste efficiënte en effectieve wijze het aanbod kunt aanpassen aan de steeds evoluerende behoeften en verwachtingen van klanten en prospecten. We bekijken hoe u zich kan differentiëren van alternatieve aanbieders en hoe u het prijskaartje kunt vastleggen op basis van de waarde die u biedt in de perceptie van de klant. Tenslotte gaan we dieper in op hoe u het aanbod best in de markt kunt zetten door middel van gerichte communicatie tijdens het verkoopproces.

Sessie 1: Aanpak om de ideale waarde propositie uit te werken voor bestaande en toekomstige klanten

Hoe kan de Value Propositie Canvas u helpen begrijpen wat de verwachtingen/uitdagingen zijn van jullie klanten en hoe kunt u hier als bedrijf op antwoorden door het uitwerken van de ideale waarde propositie. Hoe zorgt u ervoor dat uw waarde propositie differentiërend is ten opzichte van de concurrentie en hoe zorgt u ervoor dat dit duidelijk gecommuniceerd kan worden naar uw klanten.

Sessie 2: Bepalen van de optimale prijs van ons product of dienst en hoe dit extern te communiceren

In deze sessie helpen we u te achterhalen wat de waarde is van uw producten of diensten en hoe deze door uw klanten gepercipieerd wordt. Hoe zorgt u ervoor dat deze waarde elementen gebruikt kunnen worden om van een kost plus naar value pricing aanpak over te schakelen en hoe zorgt u ervoor dat u deze waarde elementen efficiënt kunt communiceren in het kader van het verkoopproces (value selling).

Spreker

De experten van Minds&More helpen kmo's en grote bedrijven met hun commerciële uitdagingen. De meer dan 100 experten geven opleiding, doen adviesprojecten of vullen tijdelijk operationele management rollen in binnen Marketing en Sales. Tijdens deze sessies delen ze ervaringen en beantwoorden ze met plezier al uw vragen. 

Meer info 

Wenst u zich in te schrijven voor dit seminarie? Dat kan via deze link of door contact op te nemen met anouk.andries@voka.be

Adres

Bedrijvencentrum 3koningen
Oude Gentweg 81
8820 Torhout

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Maak gebruik van de kmo-portefeuille!

kmo-portefeuille

Erkenningsnummer Voka voor opleidingen:  DV.O104126

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka

Hulp nodig?

CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx