Skip to main content
rekruteren via sociale media

Seminarie: Rekruteren via sociale media

Hoe schakelt u sociale media in voor een goede online reputatie, employer branding en referral recruitment? Hoe zet u de kracht van sociale media in voor het werven van kwalitatieve kandidaten? Welke sociale media kanalen kan je inzetten voor het vinden van welke doelgroep?  

Doorheen deze voormiddag krijgt u heel wat tips en tricks om via sociale media optimaal te gaan rekruteren in de huidige‘war for talent’. 

Het onthaal is voorzien om 8.45 uur. De inhoudelijke sessie gaat van start om 9.00 uur. Nadien wordt een broodjeslunch met soep aangeboden. 

Inschrijven kunt u hier doen. Meer informatie kunt u verkrijgen bij Nele Braem

Spreker voor dit seminarie

Nadja Desmet - sociale media strateeg - Social Media Bureau Someflex

 

Contactpersoon

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Adres

Hotel Polderwind
Polderwind 4
8377 Zuienkerke

Wanneer

Prijs

  • 190 euro voor leden
  • 290 euro voor niet-leden

Voor deze opleiding kunt u gebruik maken van de kmo-portefeuille.

kmo-portefeuille

Dit betekent dat tot 40% van de kostprijs van een opleiding betaald wordt betaald door de Vlaamse Overheid, mits u aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie van het traject. Erkenningnummer Voka voor opleidingen: DV.O104126

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan schriftelijk via mail naar nele.braem@voka.be tot 7 dagen voor de start van de opleiding. Bij laattijdig annuleren wordt u het volledige bedrag van de opleiding gefactureerd.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx