Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Seminarie: Organisatiecultuur: Wat is het en hoe kunnen we het managen?
Organisatiecultuur

Seminarie: Organisatiecultuur: Wat is het en hoe kunnen we het managen?

Reeds in 1985 stelde Edgar Schein - een grondlegger van het onderzoek rond organisatiecultuur - "The only thing of real importance that leaders do is to create and manage culture. If you do not manage culture, it manages you, and you may not even be aware of the extent to which this is happening.”

In dit seminarie gaan we dieper in op de wetenschappelijke evidentie achter deze claim. Wat moeten we exact verstaan onder organisatiecultuur? En klopt het dat de cultuur van een organisatie bepalend is voor haar effectiviteit?

Na deze analyse gaan we in op de rol van het management in dit verhaal, waarbij een aantal struikelblokken geïdentificeerd worden en er handvaten aangereikt worden.

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Davy Maes.

Spreker

Joeri Hofmans is hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. In zijn onderzoek focust hij op de rol van persoonlijkheid, leiderschap en motivatie binnen organisaties. Naast zijn academische carrière is Joeri medeoprichter van TWEGOS, een hr-tech bedrijf dat zich richt op het meten en voorspellen van de waardenfit.

Contactpersoon

Davy Maes

Kennis & advies/Menselijk kapitaal

Adres

ION - Waregem Business Park - HQ
Vredestraat 53
8790 Waregem

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Voor dit seminarie kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Erkenningsnummer: DV.0104126. 
Aantal opleidingsuren: 3

kmo

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar davy.maes@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx