Skip to main content

Seminarie: Operationeel leidinggeven

Als operationeel leidinggevende staat veiligheid uiteraard op nummer één. Daarnaast behoren ook duidelijke afspraken maken, delegeren, direct communiceren en motiveren tot jouw verantwoordelijkheden. Maar hoe zorg je dat alle neuzen in dezelfde richting staan? 

Hoe kan je naast jouw technische vaardigheden ook inzetten op communicatieve vaardigheden om jouw medewerkers productief en tevreden aan het werk te hebben en te houden? Op welke manier ga je iemand een taak of verantwoordelijkheid toevertrouwen? Waar zitten de valkuilen naar continuïteit toe in een team? Hoe reageer je optimaal als iemand de instructies niet volgt, de afspraken niet naleeft of eenvoudigweg ontoelaatbaar gedrag vertoont? Op welke manier geef je iemand positieve feedback? Als je een beslissing neemt, hoe ga je die meedelen zodat er ook engagement en motivatie is?

In dit praktijkgerichte seminarie leer je eenvoudige en direct toepasbare vaardigheden die je dagelijks op de werkvloer kan inzetten!

Doelgroep

Dit seminarie is geschikt voor volgende profielen:

 • Commerciële binnendienst
 • Logistieke medewerkers
 • Planningsverantwoordelijken
 • Front- en backofficemedewerkers
 • Projectcoördinatoren
 • Projectleiders
 • Werfleiders
 • ...

Kortom: de spilfiguren tussen verschillende afdelingen die een cruciale rol spelen in het communicatieproces.

Gastspreker

Kevin Vanhoutte is 3 jaar aangesloten als partner bij acta management en was daarvoor 10 jaar lid van het Management Team bij Hydro Benelux als commercieel verantwoordelijke. Hij werkte er samen met verschillende afdelingen in een productieomgeving. Hij gaf er leiding aan zowel interne ondersteunende diensten als externe sales. Hierdoor ontwikkelde hij zijn vaardigheden om diverse types, binnen verschillende bedrijfsculturen aan te sturen en te motiveren door in te zetten op doelgerichte coaching en correcte feedback.

Acta

 

Voor meer info kan je contact opnemen met Nele Braem.

Apzi-Voka West-Vlaanderen

Contactpersoon

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Adres

Ibis Hotel Zeebrugge
Kustlaan 99
8380 Zeebrugge

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: 200 euro (excl. btw)
 • Niet-leden: 300 euro (excl. btw)

Voor dit seminarie kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar nele.braem@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Er is zowel boven- als ondergrondse parkeergelegenheid. Je kan na de opleiding jouw ticket laten valideren aan het onthaal.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
VZW - DigiChambers 2021
VZW - eATA 2021
Accent
ING
Proximus
SD Worx
CRM Group