Skip to main content
Seminarie: Operationeel leidinggeven

Seminarie: Operationeel leidinggeven

Als operationeel leidinggevende staat veiligheid uiteraard op nummer één. Daarnaast behoren ook duidelijke afspraken maken, delegeren, direct communiceren en motiveren tot uw verantwoordelijkheden. Maar hoe zorgt u dat alle neuzen in dezelfde richting staan? 

Hoe kunt u naast uw technische vaardigheden ook inzetten op communicatieve vaardigheden om uw medewerkers productief en tevreden aan het werk te hebben en te houden? Op welke manier gaat u iemand een taak of verantwoordelijkheid toevertrouwen? Waar zitten de valkuilen naar continuïteit toe in een team? Hoe reageert u optimaal als iemand de instructies niet volgt, de afspraken niet naleeft of eenvoudigweg ontoelaatbaar gedrag vertoont? Op welke manier geeft u iemand positieve feedback? Als u een beslissing neemt, hoe gaat u die meedelen zodat er ook engagement en motivatie is?

In dit praktijkgerichte seminarie leert u eenvoudige en direct toepasbare vaardigheden die u dagelijks op de werkvloer kunt inzetten!

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Nele Braem.

Doelgroep

Operationeel leidinggevenden, eerstelijnsverantwoordelijken, teamleaders, ploegchefs,… kortom iedereen die op de werkvloer leiding geeft aan één of meerdere medewerkers.

Spreker

Kevin Vanhoutte, Acta management.
Kevin was 10 jaar lid van het Management Team bij Hydro Benelux als commercieel verantwoordelijke. Hij werkte er in tandem samen met de productie en gaf er leiding aan zowel interne ondersteunende diensten als externe sales. Hierdoor ontwikkelde hij zijn vaardigheden om diverse types (binnen verschillende bedrijfsculturen) aan te sturen en te motiveren. O.a. door in te zetten op doelgerichte coaching en correcte feedback.

Acta

Apzi - Voka

Contactpersoon

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Adres

Ibis Hotel Zeebrugge
Kustlaan 99
8380 Zeebrugge

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 290 euro (excl. btw)

Voor dit seminarie kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar nele.braem@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group