Skip to main content
 • Home
 • Activiteiten
 • Seminarie: Naar een futureproof workforce met behulp van People Analytics
People Analytics

Seminarie: Naar een futureproof workforce met behulp van People Analytics

People analytics combineert hr en personeelsdata met bedrijfs- en andere gegevens om betere strategische (management)beslissingen over het personeelsbestand en de organisatie te kunnen nemen. People analytics is de sleutel tot succes bij de hr-uitdagingen van nu.

Data is the new oil: wie erover beschikt, heeft macht en kan krachtig optreden. Hr-gerelateerde data heeft heel wat potentieel. Dit is nog maar recent duidelijk aan het worden. Het gebruik van data is een randvoorwaarde voor succes. Zeker door COVID-19 is nog maar eens gebleken hoe belangrijk het is om in te zetten op data en people analytics.

In dit seminarie gaan we verder in op volgende vragen:

 • Wat is people analytics?
 • Hoe dwingt u via analytics het strategisch belang van hr af binnen uw organisatie?
 • Hoe start u met people analytics, ongeacht de grootte van de organisatie?
 • Welke people analytics-projecten voegen snel waarde toe voor uw organisatie?
 • Welke inzichten zijn cruciaal voor een futureproof workforce?

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Davy Maes.

Doelgroep

Hr-verantwoordelijken en zaakvoerders.

Spreker

 • Jeroen Delmotte leidt het People Analytics departement bij Deloitte Consulting (België). Hij was oprichter van iNostix, dat enkele jaren geleden overgenomen werd door Deloitte. Jeroen heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leiden van people analytics- en onderzoeksprojecten. Hij is gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij het opbouwen van een data-gedreven hr-functie met een focus op het centraal stellen van analytics in de besluitvorming op het gebied van hrm en talentmanagement.
 • Stefan Schoonbrood is manager in het People Analytics departement bij Deloitte Consulting (België). Zijn focus ligt op het benutten van people data om kritische hr-vraagstukken op te lossen met behulp van machine learning. Dit betreft onder andere voorspellingen & aanbevelingen doen op vlak van rekrutering, het zoeken naar een baan, absenteïsme, kwaliteit van het management, prestaties van de medewerkers, up-/en reskilling, enz.

Contactpersoon

Davy Maes

Kennis & advies/Menselijk kapitaal

Adres

Vandewiele Experience Center
Rekkemsestraat 164
8510 Kortrijk

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: 190 euro
 • Niet-leden: 290 euro

Voor dit seminarie kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Erkenningsnummer: DV.O104126. 
Aantal opleidingsuren: 3

kmo

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar davy.maes@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD Worx