Skip to main content
Seminarie: Naar een duurzaam hr-beleid in het onderwijs

Seminarie: Naar een duurzaam hr-beleid in het onderwijs

Het schooljaar 2019-2020 was op zijn minst bijzonder te noemen. Het bleek nog maar eens dat het belang van een goed hr-beleid in het onderwijs zeker niet onderschat mag worden. Scholen staan voor een gigantische uitdaging om het hoofd te bieden aan een dreigend lerarentekort. De onderwijssector staat namelijk in de top 3 van knelpuntsectoren, waarbij in 2030 tot 13% van de onderwijsvacatures niet ingevuld zal zijn.

Hoe komt dit en hoe kan uw school deze uitdaging het hoofd bieden? Hoe kan u als onderwijsinstelling een duurzaam en efficiënt hr-beleid organiseren? Hoe kunnen we de beroepsloopbaan van leerkrachten aantrekkelijker maken? In dit seminarie proberen we een antwoord te zoeken op deze vragen.

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Joyce Simoens.

Doelgroep

Onderwijsinstellingen die willen inzetten op een sterker hr-beleid (o.a. directie, stafmedewerkers, geïnteresseerde leerkrachten,…). 

Spreker

Yves Demaertelaere werkt als bestuurder-sectorverantwoordelijke bij de Broeders van Liefde. Daarnaast is Yves senior consultant voor innovatieve arbeidsorganisaties waar hij samen met bedrijven, organisaties en scholen nadenkt over het slimmer organiseren van werk. Yves schreef eveneens twee boeken rond het slim organiseren van scholen.

Yves Demaertelaere

Contactpersoon

Joyce Simoens

Kennis & Advies/Menselijk Kapitaal

Wanneer

Prijs

  • 85 euro

De inschrijving geeft recht op één van de twee boeken van Yves Demaertelaere en Tom Van Acker.

  • Keuze 1: Scholen slim organiseren – Anders werken met goesting
  • Keuze 2: Op grote schaal scholen slim organiseren – Anders veranderen met goesting

U kan uw keuze noteren bij uw inschrijving in het vak 'opmerkingen'.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar joyce.simoens@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van het seminarie. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group