Skip to main content
kpi's voor een strategisch hr-beleid

Seminarie: KPI's voor een strategisch hr-beleid

In dit praktijkgericht seminarie leert u wat KPI’s zijn, hoe ze zijn afgeleid van de langetermijnstrategie van de organisatie, en hoe hr-KPI’s een specifieke bijdrage kunnen leveren voor het personeelsbeleid maar zeker ook voor de prestaties van de organisatie.

Zonder KPI's (key performance indicators) vervallen we in het behandelen van symptomen in plaats van de oorzaak aan te pakken. Hetzelfde geldt voor het evalueren van succes: vaak wordt ad hoc gereageerd. Er wordt te vaak geprobeerd om positieve resultaten te repliceren zonder een duidelijk beeld te hebben van de sleutelfactoren die hebben geleid tot die resultaten. KPI's zijn dus de sleutel tot succes. Maar hoe stelt u ze op? En hoe kunt u ze toepassen op uw hr-beleid? Dit seminarie zal u hierbij begeleiden. 

Programma

  • Wat is het doel van een organisatie?
  • Hoe komen tot een strategisch actieplan om dit doel te bereiken?
  • Vertaalslag naar KPI’s vanuit hr-perspectief
  • Top 10 must-have hr-KPI’s

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Nele Braem.

Spreker

Patrick Verschelde begeleidt sinds 2001 ondernemers om hun doelstellingen waar te maken, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Hij put hiervoor uit zijn brede opleidingen als psycho-pedagoog, marketeer en MBA’er en een succesvolle loopbaan, eerst als hr-manager en daarna als ondernemer.
 

Contactpersoon

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • 190 euro voor leden
  • 290 euro voor niet-leden

Dranken, broodjeslunch en syllabus inbegrepen. 

Voor deze opleiding kunt u gebruikmaken van de kmo-portefeuille. 

kmo

Dit betekent dat de kosten van een opleiding tot 40% gedekt worden door de Vlaamse Overheid, mits u aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie van het traject. Erkenningnummer Voka voor opleidingen: DV.O104126

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan schriftelijk via mail naar nele.braem@voka.be tot 7 dagen voor de start van de opleiding. Bij laattijdig annuleren wordt u het volledige bedrag van de opleiding gefactureerd.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx