Skip to main content
  • Activiteiten
  • Seminarie: Hoe werf ik waardevolle klanten via social media?

Seminarie: Hoe werf ik waardevolle klanten via social media?

Succesvolle bedrijven en merken weten precies welke marketingacties ze vandaag moeten ondernemen om hun verkoopresultaten van morgen te beïnvloeden. Ze zijn georganiseerd en ze hebben een plan. Maar hoe bereikt u potentiële klanten via kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram? Hoe evolueert uw publiek van 'volgers' naar 'leads'? En welke content heeft uw bedrijf daarvoor nodig? 

Tijdens dit interactief seminarie gaan we op een praktische manier en in verstaanbare taal aan de slag. Met als doel concrete tips en inzichten te verzamelen die u na de workshop meteen kan implementeren en toepassen. Zo kan u via uw bedrijfskanalen gericht nieuwe klanten maken. 

  • We onderzoeken hoe u vanuit de merkidentiteit van uw bedrijf uw aanwezigheid op de sociale media doelgericht kan aanpakken of verbeteren.
  • We kijken op een bijzonder klantgerichte manier naar uw onderneming, uw positionering en uw marketingcommunicatie en vertalen deze inzichten naar een contentmarketingaanpak op maat.  
  • Een valkuil is dat de bergen content die we met z’n allen produceren allemaal de schaarse aandacht van onze klanten vragen. Tijdens deze sessie definieert u daarom de verhaallijnen die u in staat zullen stellen om betekenisvolle relaties aan te gaan met uw volgers.

Doelgroep

Ondernemers en marketing verantwoordelijken.

Spreker

Bavo Goos is een marketing & sales man pur sang. Hij bouwde een internationale sales carrière uit bij enkele toonaangevende merken en is ervan overtuigd dat de marketing en salestechnieken die grote merken toepassen evengoed tot succes leiden bij kmo's en handelszaken. Die overtuiging zet hij in de praktijk om met Smart-boost. Door een persoonlijke aanpak en een sterk inlevingsvermogen zet hij veranderingen in gang.
 

Voor meer info kunt u terecht bij Melissa Bruynsteen of Anouk Andries.

Contactpersonen

Melissa Bruynsteen

Member Services - Projectassistente

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 200 euro
  • Niet-leden: 300 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
VZW - eATA 2021
VZW - DigiChambers 2021
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group