Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Seminarie: Hoe succesvol een nieuwe buitenlandse markt betreden?
Seminarie: Hoe succesvol een nieuwe buitenlandse markt betreden?

Seminarie: Hoe succesvol een nieuwe buitenlandse markt betreden?

Voor ambitieuze ondernemers en entrepreneurs die hun business willen doen groeien, is internationaal uitbreiden vaak prioriteit nummer één. Ondernemers die zich goed voorbereiden en een sterke strategie uitwerken, hebben het meeste kans op succes bij het betreden van een nieuwe markt.

Tijdens deze interactieve workshop: 

  • Leert u hoe u uzelf kunt voorbereiden om te starten vanuit een sterke positie, wat u moet weten over de nieuwe markt en wat het belang is van focus en duidelijke doelen.
  • Ontwikkelen we een strategie voor uw business case. We analyseren de verschillende mogelijkheden om een nieuwe markt te betreden en doorlopen het proces om een keuze te maken. Aan de hand van case studies en voorbeelden zult u vast en zeker inspiratie vinden om op een overtuigende manier de nieuwe markt te betreden.
  • Leert u tactieken om de strategie zo vlug en efficiënt mogelijk te implementeren.

U gaat naar huis met een duidelijke strategie, een template die u kunt gebruiken bij elke verdere internationale expansie. 

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Tom Vermeersch.

Coaching

Na de workshop krijgen de deelnemers toegang tot coaching. Gedurende 4 weken kunnen ze Sophie onbeperkt bereiken via email, telefoon, Skype tijdens business hours met vragen over hun internationale groeistrategie. 

Spreker

Deze workshop wordt gegeven door Sophie Boutelegier, een global business development expert die bedrijven helpt met hun internationale groeistrategie. Ze heeft gewoond en gewerkt in Europa, Azië, Zuid- en Noord- Amerika en heeft op die manier een uniek begrip van international business practices. Na een carrière bij verschillende multinationals, richtte ze Expandify op in Silicon Valley, waar ze woont en werkt met haar man en 2 kinderen. 

Contactpersoon

Tom Vermeersch

Member Services/Internationaal Ondernemen

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 380 euro
Niet-leden: 570 euro
Ambassadors: gratis

Ontbijt, warme lunch, dranken en syllabus zijn inbegrepen in de prijs.

Voor dit seminarie kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Erkenningsnummer: DV.0104126.

logo

Voorwaarden

Om de workshop zo interactief mogelijk te houden zijn er slechts vijftien beschikbare plaatsen. We hanteren hiervoor het ‘first come, first serve’-principe.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx