Skip to main content
Seminarie: Hoe brengt u nu écht happiness @ work?
  • Online

Seminarie: Hoe brengt u nu écht happiness @ work?

In dit online seminarie maken we van ‘werkgeluk’ iets tast- én meetbaar en helpen we u bij de voorbereiding van een plan.

Geluk op de werkvloer is meer dan het aanbieden van fruit en/of een pingpongtafel. De prestaties en aantrekkingskracht van een onderneming zullen steeds meer afhankelijk zijn van het welzijn van de medewerkers en het geluk op het werk. Elke organisatie heeft er alle belang bij dat haar medewerkers gelukkig zijn.

Maar hoe pakt u dat ‘werkgeluk’ nu concreet aan? In dit seminarie gaan we aan de slag met deze vragen. We maken van ‘werkgeluk’ iets tast- én meetbaar en helpen u bij de voorbereiding van een plan.

Inschrijven voor dit online seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Nele Braem. Dit seminarie zal digitaal doorgaan via Teams.

Doelgroep

Bedrijfsleiders, hr-managers, hr business partners, hr-officers, chief happiness officers. 

Spreker

Elke Haemelynck, oprichter van Happy Humans. 

happy humans

Contactpersoon

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Voor dit seminarie kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126. 

KMO-portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar nele.braem@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka

Hulp nodig?

CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx