Skip to main content
  • Activiteiten
  • Seminarie: Het gebruik van Teams & OneNote door de leidinggevende

Seminarie: Het gebruik van Teams & OneNote door de leidinggevende

De afgelopen coronatijd zorgde ervoor dat we noodgedwongen meer digitaal moesten vergaderen. Kennismaken met Teams van Office 365 was dus een must. Maar hoe kunt u dit het efficiëntst gebruiken? Kom het te weten tijdens dit seminarie! 

Er wordt gezegd dat Teams minstens even belangrijk wordt als outlook. Het is dus hoog tijd dat we als leidinggevende Teams efficiënter leren gebruiken want tot nu toe werd Teams vaak enkel gebruikt voor online meetings, chats & om te telefoneren.

Teams leent zich er toe om bijvoorbeeld de ploegoverdracht vlotter te laten verlopen of om het teamoverleg beter voor te bereiden en op te volgen alsook om documenten te delen binnen het team.

Naast Teams is het gebruik van OneNote ook een handig hulpmiddel om uw werkdag efficiënter te laten verlopen. Denk maar aan taken delegeren, opvolgen en afsluiten, vergaderingen voorbereiden en vergaderverslagen opstellen.

Tijdens dit seminarie leert de spreker u de vele mogelijkheden binnen Teams & OneNote.

Doelgroep

Dit seminarie is uitermate geschikt voor personen die een leidinggevende functie uitoefenen binnen de organisatie.

Spreker

Peter Schoonbaert - Effice

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u terecht bij Lisa Den Tandt.

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuur: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group