Skip to main content
futuHr Tech Day

Seminarie: FutuHr Tech Day

Bent u gepassioneerd door hr en geïnteresseerd in de nieuwste technologieën? Bent u nieuwsgierig naar toepassingen die uw intern en extern hr-beleid eenvoudiger of performanter maken? Wilt u op de hoogte zijn van de laatste hr tech oplossingen? Dan moet u deze Hr Tech Day met stip in uw agenda zetten! 
 

Als Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen nemen wij alle veiligheidsmaatregelen omtrent corona in acht. Dit voor uw en eenieders veiligheid en gezondheid! Daarom laten wij niet meer dan 75 inschrijvingen voor dit event toe. Mondmaskers, ontsmettingsgel,... worden ter plekke voorzien. We volgen de situatie alvast op de voet en houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen. 

De digitale transformatie stelt organisaties voor uitdagingen. Bedrijven moeten manieren vinden om snel met verandering om te gaan en daarop in te spelen. Hr speelt een hoofdrol bij die noodzakelijke flexibiliteit. 'Agile' is het toverwoord. De technologische vooruitgang heeft een grote impact op de manier waarop we (samen)werken, prestaties meten, talent rekruteren, dat vasthouden en opleiden. Hr tech moet daarbij ondersteunen. Het hr tech landschap groeit en als zaakvoerder of hr-persoon is het niet altijd evident door het bos de bomen nog te zien. 

Programma

Met 2 inspirerende keynotes en 16 innovatieve hr demo’s, laten we u kennismaken met hoe technologie uw hr-beleid kan ondersteunen en optimaliseren. Kort en krachtig zult u geïnspireerd worden door heel wat knowhow op vlak van tools en apps.

De keynotes duren elk 45 minuten, de hr-tool pitches 15 minuten/pitch.

Er zijn tools omtrent rekrutering & selectie, onboarding, performance en talent management, learning, people analytics…  Kortom, heel wat tools om te ontdekken in functie van uw hr-optimalisatie en dagdagelijkse werking.

  • 8.15 uur: Onthaal
  • 9.00 uur: Start inhoudelijke luik
  • 12.45 uur: Lunch + kans tot netwerking
  • 13.30 uur: Voorzien einde
Keynote 1: Het HR beleid van morgen, start vandaag - Hans Mangelschots, Business Manager HR Tech Valley

“Om uitdagingen aan te pakken, moet je oplossingen zoeken...of kennen.” Hans werpt een kritische blik op het "oude normaal" en schetst een beeld van wat een "nieuw normaal" zou kunnen zijn door jullie mee te nemen in de wereld van innovatieve, digitale mogelijkheden voor HR.

Hans Mangelschots, Business Manager HR Tech Valley 

Als voormalig HR Tech Entrepreneur is Hans een HR Tech- en HR Trendwatcher die graag alle Stakeholders in het HR Tech landschap verbindt met HR TECH Valley. Hans is gepassioneerd door HR 4.0 of "waarom HR-technologie net over mensen gaat". Hij ziet huidige en toekomstige uitdagingen als een kans om mensen eigenaar te laten worden van hun eigen loopbaan, ondersteund door HR Technologie.

Hans Mangelschots

Keynote 2: Online recruitment - Lieven Van Nieuwenhuyze, Group CMO House of HR

Lieven Van Nieuwenhuyze zal een heel praktische keynote brengen over online recruitment en de kanalen die vandaag en morgen gaan werken. Hoe kunt u zich voorbereiden op de komst van Google for Jobs? Welke tools gebruikt u om LinkedIn te scrapen? En mag dat überhaupt? Wat doet u zelf en wat besteedt u beter uit? Deze en een pak andere vragen zullen worden beantwoord aan de hand van live demo’s.

Lieven Van Nieuwenhuyze, Group CMO House of HR

Lieven Van Nieuwenhuyze is al bijna 20 jaar actief in de wereld van online recruitment. Hij stond als e-marketing manager mee aan de wieg van Jobat online, en werkte nadien in verschillende internationale managementfuncties voor employer branding agencies en staffing companies. Vandaag combineert hij zijn job als Group CMO bij House of HR, de holding boven Accent Jobs en 37 andere recruitmentbedrijven, met zijn functie als gastdocent aan verschillende academische instellingen, waar hij lesgeeft over social media marketing en e-recruitment. Doorheen zijn carrière leidde hij meer dan 3000 hr-professionals op in digitale rekrutering. Hij wordt beschouwd als een echte ‘thought leader’ in zijn domein.

Lieven Van Nieuwenhuyze     House of HR

Doelgroep

Iedereen die interesse heeft in de nieuwste technologieën op vlak van hr. Hr directors/managers, hr-verantwoordelijken of hr business partners, zaakvoerders kmo’s, lijnverantwoordelijken die interesse hebben in people management, IT-medewerkers, coaches, … Kortom al wie instaat voor een deel van een hr-proces.

Praktische informatie

U kunt parkeren in de Koekelarestraat te Ichtegem (Vergeet uw blauwe kaart niet!) of aan de kerk op het marktplein. Dit is gratis en op wandelafstand van de locatie. Binnenkomen doet u via de prachtige tuin van de Koekelarestraat 10.  

De Hr Tech Day gaat door in de gloednieuwe ontmoetingsplaats voor private en B2B events 'EventHouse'. Een pareltje in West-Vlaanderen die u moet gezien hebben!

meeting placemeeting place

In samenwerking met:

hr tech valley

Contactpersoon

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Adres

EventHouse
Sint-Bertinuslaan
8480 Ichtegem

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

kmo

Erkenningsnummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 3

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx