Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Seminarie: E-commerce in China - de belangrijkste routes en strategieën richting succes
China

Seminarie: E-commerce in China - de belangrijkste routes en strategieën richting succes

Met meer dan 1,3 miljard inwoners – waarvan er maar liefst 1 miljard cyberactief zijn – is China bijna niet meer weg te denken als hoeksteen van uw internationale strategie. Big data, analytics, ‘cloud en mobile solutions’, AI en sociale media veranderen constant de businessdynamiek over alle continenten en industrieën heen. Vooral e-commerce is één van de grootste gamechangers van de laatste decennia gebleken. Met dit seminarie willen we, in samenwerking met de Vlaams-Chinese Kamer van Koophandel, bedrijven die ambitie hebben op de Chinese markt op weg helpen met hun e-commerce strategie.

We helpen u op weg om uw strategie te finetunen aan de hand van de meest waardevolle en succesvolle e-commerce modellen die van toepassing zijn in China. We geven u bovendien ook een gedegen beeld van het Chinese e-commerce landschap en het ecosysteem waarin u zal opereren.

Uiteraard verliezen wij ook het praktische luik niet uit het oog. Zo zullen er heel wat businesscases aan bod komen die de voornaamste ‘do’s-and-don’ts’ zullen aantonen en u zullen inspireren om zelf tot een succesvolle e-commerce strategie voor de Chinese markt te komen met uw bedrijf. Er wordt ook een discussiemoment voorzien zodat u ook kan bijleren van de andere bedrijven in de zaal.

Na afloop van dit seminarie:

  • Hebt u een grondige kennis van het e-commerce landschap in China, wat u ongetwijfeld een competitief voordeel zal bezorgen. 
  • Hebt u kennis gemaakt met de nieuwste en meest relevante technologieën en businessmodellen die gebruikt kunnen worden om uw Chinese strategie te finetunen.
  • Zal u nieuwe concepten leren kennen hebben die uw e-commerce business in China doen boomen. 

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Tom Vermeersch.

Gastspreker

Gastspreker is Dhr. Bo Ji, Chief Representative of Europe & Assistant Dean of Global Executive Education bij de Cheung Kong Graduate School of Business (CKGSB). Dhr. Bo Ji was op senior executive level aan de slag bij Fortune 500 bedrijven zoals Monsanto, Cargill, Pfizer en Mars.

Doelgroep

Zaakvoerders, CEO’s, COO’s, aankopers… van bedrijven die hun e-commerce strategie voor China willen finetunen of ontwikkelen.

Extra: contactdag Oost-Azië (in samenwerking met Flanders Investment & Trade)

Naar goede gewoonte accommodeert Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen opnieuw een aantal contactdagen met de Vlaamse economische vertegenwoordigers van Flanders Investment & Trade.

Op dinsdag 18 juni 2019 ontvangen wij gedurende de hele dag volgende vertegenwoordigers: Tony Zhang (Guangzhou, China), Bart Boschmans (Sjanghai, China), Doris Wu (Taipei, Taiwan) en Katrien Leinders (Hong Kong, China).

Deze contactdag biedt de ideale gelegenheid voor u als ondernemer of professional om gratis een face-to-facegesprek met één of meerdere Vlev’s vast te leggen. U kan voor of na het seminarie ‘e-commerce in China’ met hen uw dossier, de situatie en opportuniteiten in de gewenste regio of per land bespreken. U kan zich inschrijven voor deze contactdag via westvlaanderen@fitagency.be.

In samenwerking met

FCCC     CKGSB

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro
  • Ambassadors: gratis

Broodjeslunch, dranken en syllabus zijn inbegrepen in de prijs.

Bespaar via de kmo-portefeuille! (Erkenningsnummer: DV.O104126)

kmo

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

OPGELET

De voertaal van dit seminarie is Engels.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx