Skip to main content

Seminarie: Digital talent acquisition

Door werk te maken van talentacquisitie gaat u strategisch te werk om (toekomstige) vacatures in te vullen. Een langetermijnvisie, maar broodnodig om vandaag de dag de toekomstige groei en ontwikkeling van de onderneming aan te kunnen.

“Op het juiste moment over de juiste skills en experten beschikken”, dat is de kunst.

Talentwerving (het identificeren, werven, beoordelen en aannemen van kandidaten om vacatures binnen uw bedrijf in te vullen) is vandaag de dag in West-Vlaanderen een uiterst moeilijke opdracht. Zoals u hier kunt lezen.

Werk maken van uw employer branding (werkgeversmerk), toekomstige hr-planning (inhoud, tools en budget), diversiteit in uw bedrijf omarmen en het ontwikkelen van een stevige kandidateninstroom zijn de bouwstenen van een goede talentacquisitie. Om het beste talent aan te trekken en aan te werven, moeten ondernemingen hun planning en strategie van verschillende afdelingen op elkaar afstemmen om de meest gekwalificeerde kandidaten voor een bepaalde functie te identificeren, te targetten en aan te trekken.

Programma

  • Breng uw laptop (met opgeladen batterij) mee.
  • Breng uw vacatures mee.
  • Breng uw algemene bedrijfsinfo + kwalitatief logo mee want tijdens dit seminarie gaan we hier heel gericht mee aan de slag.
  • Na een algemene inleiding, tips en tricks van expert Lieven Van Nieuwenhuyze (House of hr) gaat u ook onmiddellijk uw vacatures gaan verspreiden.

Spreker

Lieven Van Nieuwenhuyze, Group Marketing Director House of HR. 

Lieven Van NieuwenhuyzeHouse of HR

Doelgroep

Ondernemers die zelf instaan voor het vinden en rekruteren van personeel. Hr-professionals, hr-recruiters, hr business partners, hr-managers, recruiters algemeen,… kortom iedereen die op zoek gaat naar geschikt talent voor de onderneming.

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u terecht bij Nele Braem.

Contactpersoon

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Adres

Voka | Brugge (O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126. 

Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group