Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Seminarie: De sleutel tot een succesvolle aanwerving - rekrutering op basis van waarden
Seminarie: De sleutel tot een succesvolle aanwerving - rekrutering op basis van waarden

Seminarie: De sleutel tot een succesvolle aanwerving - rekrutering op basis van waarden

Hoe kunt u als HR professional tijdens een selectiegesprek achterhalen of een kandidaat bij uw bedrijfscultuur past? Hoe kan u rekruteren op basis van waarden? Wanneer is er sprake van een cultuurfit? Wanneer is een employer brand écht duurzaam? 

Tijdens dit seminarie trachten we een antwoord te formuleren op deze vragen en trachten we te achterhalen hoe iedere toekomstige werknemer een ambassadeur wordt voor uw bedrijf.

Doelgroep

Hr professionals, hr managers en hr- verantwoordelijken.

Spreker

Sinds 2004 is Insilencio expert in employer marketing. Employer marketing reikt voor Insilencio dan ook verder dan creatieve communicatiecampagnes bedenken en uitrollen om bedrijven als aantrekkelijke werkgever in de markt te zetten. Insilencio probeert mee te bouwen aan een wereld waarin iedereen op een dag kan kiezen voor een job die hij graag doet in een bedrijf waarin hij zich goed voelt.

Inschrijven voor dit seminarie kan hier. Voor meer info kunt u contact opnemen met Joyce Simoens.

Contactpersoon

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Adres

Vergaderhuis Barbel
Dadizeelsestraat 281
8890 Moorslede

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro (excl. btw) 
  • Niet-leden: 290 euro (excl. btw)

Voor dit seminarie kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group