Skip to main content

Seminarie: Cafetariaplan

Wat is een cafetariaplan? Hoe kan ik een goed cafetariaplan implementeren voor mijn bedrijf? Welke keuzes dien ik hier te maken? Kom het te weten tijdens dit seminarie.

Heel wat medewerkers zijn vragende partij naar meer inspraak in de samenstelling van hun eigen loonpakket. Uit studies is namelijk gebleken dat medewerkers, waar het loonpakket is afgestemd op hun persoonlijke behoeften, meer tevreden zijn over hun verloning. Tijdens dit seminarie zoomen we in op een aantal mogelijkheden zonder dat dit voor jou, de werkgever, een hogere loonkost met zich meebrengt.

Doelgroep

Hr professionals, Hr managers, zaakvoerders: kortom iedereen die op zoek is naar een aantal handvaten om een cafetariaplan in de onderneming uit te rollen.

Spreker

Car Emel – KMO legal consultant SD Worx

Voor meer info kan je terecht bij Joyce Simoens.

SD Worx België | SD Worx

Contactpersoon

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Adres

Voka | Brugge (O-Forty bedrijvencentrum)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 200 euro
  • Niet-leden: 300 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid als je bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Je aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

KMO-portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag