Skip to main content
  • Activiteiten
  • Seminarie: Aandeelhoudersovereenkomst - goede afspraken maken goede vennoten

Seminarie: Aandeelhoudersovereenkomst - goede afspraken maken goede vennoten

Samenwerken met verschillende vennoten binnen een onderneming is niet altijd vanzelfsprekend, aandeelhouder is men immers in goede maar ook in slechte dagen. Daarom zijn schriftelijke en op maat gemaakte afspraken over de diverse facetten van het bedrijfsleven een must. 

In dit seminarie zoomen we in op de verschillende thema’s die in een aandeelhoudersovereenkomst kunnen worden gegoten. Aan de hand van praktische voorbeelden en clausules bieden we u, in dit interactief forum, praktische tools waarmee u in uw onderneming aan de slag kan.

Spreker

Advocate Trees Vuylsteke van DLPA Advocaten legt ons uit wat een aandeelhoudersovereenkomst is en bekijkt de do’s en don’ts. We bekijken het proces om een aandeelhoudersovereenkomst op te stellen aan de hand van diverse voorbeelden en cases. 

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u terecht bij Steven Stichelbout.

Contactpersoon

Steven Stichelbout

Member Services - Overname, opvolging & groei

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group