Skip to main content

Scoren met je beursdeelname

Haal véél meer klanten en prospects uit je beursdeelname.

Beursdeelnames zijn voor veel ondernemingen een essentieel kanaal om nieuwe klanten, agenten of distributeurs te ontmoeten en/of nieuwe producten te lanceren.
 
Vakbeurzen of trade fairs betekenen ook een substantiële financiële én tijdsinvestering. Waar je het meeste uit wil halen.

Deze infosessie biedt u concrete kennis om van je volgende beursdeelname een écht succes te maken. We laten je kennismaken met de factoren die bepalen of jouw beursdeelname wel of geen succes wordt, zoals het filteren van potentiële klanten uit de bezoekers, het verhogen van de aantrekkingskracht van uw stand, de marketing vooraf van je beursdeelname en de opvolging na afloop.

Samengevat: hoe je maximaal klanten en omzet uit jouw beursdeelname haalt, iets wat zeker in deze lastige tijd cruciaal is. We besteden ook aandacht aan virtuele beurzen en welke de impact is op jouw beurssucces.

Programma

  • Verwelkoming door Stefan Derluyn, Voka Oost-Vlaanderen.
  • Michel Rijnberg, Beursmarketing.nl
  • Bram Vaerewyck, Business Markers.
  • Slotwoord & netwerkdrink.

Michel Rijnberg is auteur van het onlangs verschenen boek "Scoren met je beursdeelnames". Michel heeft ruim 30 jaar ervaring in de standenbouw en beursmarketing, en helpt met zijn bedrijf Beursmarketing.nl bedrijven om meer klanten en omzet uit hun beursdeelname te halen.

Michel Rijnberg

Bram Vaerewyck is een expert internationaal ondernemen met 20 jaar ervaring o.m. voor Duvel Moortgat en Leonidas. Hij begeleidt momenteel bedrijven omtrent hun export strategie bij Business Markers.

Bram Vaerewyck

Contactpersoon

Stefan Derluyn

Directeur regio Haven - Manager Internationaal Ondernemen en Exportdocumenten - Chief Digital Officer

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis maar graag inschrijven vooraf.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VLAIO-VOKA-label
IO


 

 

 

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat